2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
@BernardKissenger estağfirullah, bu yılın sessizliğini sınav 92 / 94 netle kapatacak söylemlerinin oluşturduğunu dusunuyorum, bence öyle olmayacak 88'e kadar yolu var diye düşünüyorum.
Velhâsıl-ı kelâm; herşey nasip...
-
Zaman yaklaştıkça gerginlik artıyor gibi sanki. Çoğu kişi tırnaklarını kemire kemire bekliyor sanki.
-
Guy sinavindan sonra şenlenir biraz diyordum buralar ama gene sessizlik
-
@herseye-rağmen hocam burada olan birçok arkadaşı kaymakam olarak uğurladık. Yeni aday arkadaşlar da daha çok telegramda falan fikir teatisi yapıyorlar sanırım. Burada az kişi kaldık.
-
@Kethüda yani yenileri gelir diye bekledim oda olmadi hocam:) hic bir sinavda bu sayfa 24 lerde olmamistir minumum 100 ...neyse 10 gun kaldi artik hayirlisi bekleriz cok umudum yok en kotusunu dusunerek bekliycem hocam hayirlisi .... yapilan 73 76 puan beklentileri bir anlam ifade etmiyor onu zaten biliyoruz gene yigit hocanin nokta atisi yapcagini dusunuyorum insallah cok dusuk kapatir
-
Gözlemlediğim kadarıyla sınava bu sene az kişi değer vermiş. Geçen senenin de yorgunluğu ve zorlu mülakat süreci sonucu elenmeler hevesleri kırmış. Geçen seneki gibi ortam olsa 94-95 derdim bu kolay sınav için. Ancak bu sene ayrıntı da boğulan arkadaşlar için iyi olmadı ve basit hatalar yaparak 86-89 arasına yığılma oldu. 90 yapan kurtarır gibime geliyor.
-
Benim teorim; 200 kişi alım yıllardır yapılmadı. 211 kişi kaymakam adayı oldu, bununla birlikte en zor kısım olan genel kültür genel yetenek kısmına 16 soru eklenmesi genelde yığılmanın 90 altına yayılmasına neden oldu. Bildiğim kadariyla telegram da sessiz. Bu sessizliğin sebebi bu yüzden bence.
-
Bu yuksek kapatcak psikolojisinin en buyuk nedeni kurslar bence ....daha ikinci gun bismillah 94 dediler sonr 91 92 dediler vs vs ne hakla milleti demoralize ediyorsun 87 88 yapsan onlari duyunca ugramazsinki buralara
-
bir whatsapp grubunda bir arkadaş "ÖSYM' den kesin duyum aldım 79 ile kapatacak" yazmış amcası ÖSYM' de çaycıymış galiba
-
@yakupcemil81 çok komikmiş
-
Arkadaşlar esenlikler dilerim. Az önce sınava hazırlandığım kurs tarafından arandım. Netim soruldu. Şu ana kadar aradıkları içerisinde yığılma 85 civarıymış. Bilginize.
-
@İmparator teşekkür ederiz bilgilendirdiginiz için hangi kurs hocam ve kac kişiyi aramislar sordumuz mu hocam
-
@sfarsdfn Rica ederim hocam. Kaç kişiyi aradıklarını sormadım ama ta bugün beni aradıklarına göre bana gelene kadar birçok kişiyi aramışlardır diye düşünüyorum.
-
@herseye-rağmen yani 76 puana kadar umut fazla yok mu hocam: )
-
@abcsahin hocam gecen sene cok iyi basari gosteren cogu arkadasim bu sene 86larda takildi ben bu isten bir sey anlamadim bu kadar sessizlik hayra alamet degil iki sorunun iptal olcagini bununda puani asagi cekecegini dusunuyorum ama cok degil 8le baslayan bir net olcak gibi taban puan
-
Son 1 hafta …
-
Slm arkadaşlar; 88 netten aşağı 91 netten yukarı bir baraj olmayacağını düşünüyorum. En olası nokta beklentim 89,75 nette kapatacağını tahmin ediyorum.
-
@Hayek bende soru iptal veya iptallerinin ortalığı karıştıracağını düşünüyorum
-
soru iptaliyle 89 netle kapatacak gibi bence
-
@ceterissparibuss Hocam siz iptal veya iptallerin barajı düşürücü mü yoksa arttırıcı mı etkileyeceğini düşünüyorsunuz? Kısmi bir yükseliş gerçekleşmez mi? Daha önce öyle olmuştu sanki.