2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
-
@Duran-Emmi, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
“sınav sonuçları 28.12.2023 saat 09.59 da açıklanacak .
1 alan sorusu iptal edildi .308 kişi mülakata kalacak .87 net altı kapatıyor. birilerine süpriz olacak . hepinize iyi akşmlar . TY küsüm bu arada ordan yazmıyorum artık ”
Ahmet Deniz bu mesajı telegramda paylaştıktan sonra sırra kadem bastıGörüyorum ve arttırıyorum
Sınav sonucu perşembe 10.00 da açıklanır
2 soru iptali olur
90.25 net ile kapatır
(Kişisel tahmindir hiçbir duyuma ve veriye dayanmıyor)
-
@Duran-Emmi inaninca hayat guzellesiyor
-
@kaymakamhanım
“ Hepsi hesap edildi bunların. Her şeye hazırız. Herkesin inandığı bir şey vardır bu hayatta. Bizimki de bu(Ahmet Deniz) Ne yapalım?”
Bekir Abimize selam olsun. -
Tam olarak düşüncem şudur : sınavı iki parçaya bölüp değerlendirmek gerektiğini , genel kültür ve alan olarak ayrı ayrı ele aldığımızda, sınavda sıralamaya giren kişiler özelinde ilk bölümün ortalama netinin maksimum 31-32 net olacağını ikinci bölümdeki net ortalamasının maksimum 55-56 net civarında olacağını ve sınavında toplam 86-88 net aralığında kapatacağını düşünüyorum
-
Ahmet denizin ilgili mesajına hangi telegram hesabından ulaşabilirim? Link atar mısınız?
-
Yarım saat sonra acaba açıklanır mı? Yoksa bi 24 saat daha var mı?
Hadi be ösym yap güzelliğini de erken açıkla -
@bitmediniz, içinde söyledi: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
Yarım saat sonra acaba açıklanır mı? Yoksa bi 24 saat daha var mı?
Hadi be ösym yap güzelliğini de erken açıklaerken beklemiyorum ben yarın 10da açıklarlar
-
Aslında takvim yoğun değil, erken açıklanma durumu iyi olurdu.
-
Geçen yıl hakimlikte 28 aralıkta açıklanacaktı gününde açıkladılar. Son yıllarda sürpriz yapmıyorlar.
-
Bende sürpriz yapmayıp yarın açıklayacaklarını tahmin ediyorum hocam da, açıklasalar güzel olurdu
-
2019'da bir gün önce mesai bitimine doğru açıklandı yanlış hatırlamıyorsam.
-
@Kethüda aynen öyle olmuştu 16.45ti galiba
-
Geçmişte sınavdan sonra 30 gün verilirdi açıklanma için, genelde erken açıklanırdı, geçen yıl 25 gün verildi gününde açıklandı, bu senede 25 verildi yüksek ihtimal vaktinde açıklanacak. Krşke erken açıklansa beklemenin mantığı yok. Eğer okuma ve işleme bittiyse bas enter a gönder
-
Can instadan yazmış kazananların listesi pazartesi günü bakanlığa gönderilmiş.
-
@ceterissparibuss Can Çelik hoca bunu biliyorsa bence taban puanın kaç ile kapattığının da DUYUMUNU almıştır.
-
Şuan aktif kaç sosyal medya grubu var kaymakamlık ile ilgili konuşma yapılan ?
-
Istatigime gore bu ahmet deniz her sene 1.5 puan asagi diyor velevki 2 net olsun 87 arti 2 89:)tamamdir 89la kapatiyor:)
-
Geçen yıl bu tahminde bulunmustum.
1-200 77
200-400 75
1-800 ise 71.5 tahminimÇok yakın netice geldi.
Son olarak yine bir analiz yapmak gerekirse alan sınavının kolay olması, belirli bir kitlenin devamlı çalışması gibi net artırıcı nedenler mevcut iken sözel mantık suprizinin olması sınavın olma belirsizliği ve geçen yıl ek mülakatla kazanan 210 civarı kişinin olması sebebiyle bizler için puan noktasında ki olumlu durumlardır.Tahminimce alandan 1 veya 2 soru iptal olacaktır.Bu sebeple puan olarak 308.arkadasi 89.5 (+,- 1)puan olarak bekliyorum.
Sınav özellikle alan kısmı noktasından kaliteli olmasa da inşallah hak eden 308 kardeşimin daha da düşük puanla kazanmasını temenni ediyorum
Yarın ola hayrola. -
Forumun eski duyumcuları sırra kadem basmış, hiç piyasada yoklar
-
ya atandılar yada bıraktılar