Kampanya!SEN DE BİMERİ ARA..
-
Arkadaşlar Kpss 2016 bizim için son derece hayal kırıklıklarıyla geçti.Kpss de ilk 500 e girenler ve sgk mülakatına kalanlar hariç(girenleri de dahil edelim hadi) neredeyse kimse bu sınavlarla tatmin olmadı. Temmuz ayında yaşanan darbe girişimi nedeniyle Maliye Bakanlığında ve diğer bakanlıklarda yaşanan hareketlilik ve belirsizlikler nedeniyle kurumlar ilana çıkmadı.Geçen sene sınavın geçerlilik süresiyle ilgili karardan ( 1 YILLIK GEÇERLİLİK) dolayı bu sene hakkımızın yendiğini düşünüyorum.Kpss ye 4 aydan kısa bir süre kaldı.Geçen sene bu zamanlarda neredeyse 5 yada 6 kurum ilana çıkmıştı.Benim gibi puan türleri 80 ve üstü olan adaylar puan geçerlilik süresi nedeniyle mağdur oldular ve bu çok ciddi bir durum gelin bir kampanya başlatalım.Sınavın geçerlilik süresi ve yaşadığımız bu darbe girişimi nedeniyle mağduriyetimizi BİMER ya da CİMERE toplu aramalarla bildirelim.Forumun Üstadlarıda bu kampanyayı desteklesin ve durumumuza yardımcı olsunlar ve olacaklardır.Birlikten kuvvet doğar.Haydi arkadaşlar!!!!
-
ÖSYM nin yapacağı şey puanları yeni sisteme göre tekrar hesap etmek, çok zor bişey olmasa gerek. Ciddi manada örgütlenirse başarılmayacak bişey değil
-
@BİMERESÖYLE change .org da bir kampanya baslatilsa daha faydali olur diye düşünüyorum.
Ben bimere yazdim bir sey çıkmadı -
Change.org kitlesel hareketlerde bimerden daha çok ses getirdiği yadsınamaz bir gerçek. Change.org dan bir kampanya başlatmak gerekiyor. Bu örgütlenme problemi yaşayan iibflilere ön ayak olurmusun sevgili @paretowilfredo hocam