Fark Ettim ki...
-
Fark ettim ki, forumda hukuktaki değişikliklere ilişkin başlığa/konuya ihtiyaç var
-
@TinyHorrorStory ohal kapsamında son dönem ki değişiklikler vs mi ?
-
Fark ettim ki, mutluluğa çıpa olarak her ne belirlenirse belirlensin, onun kıymeti elde edilene kadarmış. Elde edilmesi mümkün olan hiç bir şeyi idealize etmemek gerekirmiş.
-
@aliveli Aslında aklımdan geçen hukuk derslerinde yapılan son değişikliklerdi. Ceza Hukuku için aradım bulamadım mesela ben :thinking: Bu arada ben sizi takip etmeye çalışıyorum ama edemedim bir türlü
-
fark ettim ki okulum bitmek üzere ve iş bulamayacağım
-
@TinyHorrorStory ismin üzerine tıklayıp resmimin yanındaki + butonuna tıklayın
-
@aliveli Biliyorum yahu, ama sıkıntı çıkıyor. Hesabımda değişiklikler yaptım ondan sanırım
Aynı anda takip ediyorsunuz, takip etmiyorsunuz yazıları çıkıyor. -
Fark ettim ki beklerken kimse ölmüyormuş.
-
Fark ettim ki bu forum benim adıma vaz geçilmez olmuş.
-
Fark ettim ki her tarafımız sırtlan dolmuş, kurnazlık maharet, arkadan iş çevirme yetenek olmuş.
-
Mülakatların sonuçları, azıcık puanla kaçırdığım yazılılar derken özelde iş arar olmuş yetmemiş girişimci projelerime başlamışım. Fark ettim ki pes etmek, bırakmak öyle ya da böyle yok bana. Bir de bu forumun konularıyla alakam yok artık neredeyse, bir yine girip yazmadan olmuyor.
-
emeğe değer veren yok...
-
Fark ettim ki kpss alt üst etmiş beni , hayatımın öncesi hiç olmamış sanki. Nereye baksam sınavı görüyorum...