Fark Ettim ki...
-
Fark ettim ki yavaş yavaş ben bu sitenin bağımlısı oluyorum.
Sizler neler fark ediyorsunuz -
Güzel bir başlık olmuş O zaman devam edelim. Fark ettim ki hayat; ne kadar plan yaparsan yap Fatih Terim misali çalışıyor, taktik maktik yok; bam bam bam...
-
farkettim ki hersey nasıp kısmet ne kadar plan yaparsan yap ALLAHın dediği olur.
-
Farkettim ki insan nasibinden öteye gidemiyor... Sen planlar yaparken başına başka şeyler geliyorsa Allah var ve senin için daha hayırlı yollar çiziyor.
-
farkettim ki pes etmeyen kazanıyor
-
farkettim ki; zaman o kadar hızlı geçiyor ki,zamanın akış hızına yetişmekte zorlanıyorum.
-
Fark ettim ki, fark etme yetilerimi yavaş yavaş kaybediyorum, yaşlılıktan mı acaba?
-
Farkettim ki yaş haddinden herşeye geç kalmışız.Űmitsizlik diz boyu..
-
Fark ettim ki; Benjamin Franklin haklı : “He that is of the opinion money will do everything may well be suspected of doing everything for money.”
-
farz edin ki yarın sabah müjdelerle uyanıyorsunuz.. hasta olana şifa , borçlu olana para, fenerbahçe'ye mehmet ekici, iibf'liye de ilan gelmiş.. .)
-
Fark ettim ki;bundan 10 sene sonra şayet bir işe girmiş yuva kurmuş olursak çocuklarıma sınav-kpss sürecinde nasıl eriyip bittiğimi anlatmayacağım.Uyuyabilen varsa iyi geceler...
-
fark ettim ki umut öyle bir kavram ki insanın hem yaşamasına sebep olurken hem de sonunu hazırlıyor.
-
Fark ettim ki insanın kör kütük aşık olduğu ayrılmayı üstüne bile getirmediği sevdiği,aşkı zorda kalınca hayatına hiç girmemiş gibi yarı yolda bırakıp çekip gidebiliyor.
-
İlk maaşla ne çok plan yaptığımı farkettim:)) -
Fark ettim ki bekleyince gelmiyor...
-
Fark ettim ki, fark etsen de neticeyi değiştiremeyeceğin durumlar oluyor hayatta.
-
Fark ettim ki, kpss diye diye ailemden bile tecrit etmişim kendimi. Cık cık cık bana :head_bandage:
-
@TinyHorrorStory hangimiz etmedik ki
-
Fark ettim ki; ölüm değil korktuğum ölüme giden yolda yaşlanmak ve yine fark ettim ki; biyolojiye yenik düşüyorum.
-
Farkettimki ilanlar seçim zamanları geliyormuş seçimler bitince alımlar duruyormus buna İİBF hipotez i deniyormuş .Seçim öncesi alımlar sıçrama gösterirken seçim sonrası .......