Yabancı Dizi Önerileri
-
Hımym
-
@odtüsbky mini dizileri severim hocam,güzel tavsiyeler olmuş ben bunlardan bir tek lost roomu izledim,vmy sınavından sonrası için hepsi listede
-
Bir Netflix güzeli tavsiye edeceğim bu sefer de;
Sense8
yılan gibi, sevdik biz bunu.
https://www.youtube.com/watch?v=iKpKAlbJ7BQ -
@davetsiz Kolombiya da abd ile işbirliği yapanları cesur olarak lanse etmesi de ayrı güzeldi
-
evet ramazan geldi, sınavlar bitti. bu başlığı hareketlendirelim.
-
Narcos'a başladım bugün 2 bölüm gitti gayet güzel gibi duruyor şimdilik
-
Ezel diyorum. Türkiye'de çekilen dizilere bakınca, Ezel'in Türkiye'de çekilmiş bir dizi olduğuna inanamıyorum
-
Sherlock diyorum 2 yıl bekletti 1 ayda bitti dizi
-
@Antimülakat hocama sonuna kadar katılıyorum, ben de geçen sene ramazan ayında başlamıştım ezele 1,5 ayda felan 70 küsür bölümü izledim ciddi anlamda başyapıt,tabi yabancı dizilere göre tek dezavantajı bir bölümün 2 saate yakın olması ama yine iyi gidiyordu
-
BANSHEE kesinlikle izlenmeli kimse pişman olmaz.
-
@arafta harbiden flim zevkine bayıldım . Mukemmelin ötesinde . Stranger things dizisinin 1. Bölümünün 28. Dakikasındayim daha o çocuk gözleri ile dönen pervaneyi durduğu anda anladım ki kalan 7 bölümde kimbilir daha neler göreceğim . İykide senin dizi önerilerini secmisim Açıkçası hangi flim tarzını sevdiğimi bilmiyorum . Ayırt etmiyorum çünkü . Konusu yapımı şekli duzenlenis biçimi gözüme kulağıma hangisi iyi geliyorsa onu izliyorum . Varsa daha güzel flimler muhakkak bana yazarsan memnun olurum . Kendine iyi bak ......
-
@Suigeneris bende yeni sınavlardan vakit bulup bakabiliyorum ilginç bişi yakalarsam haberdar ederim beğendiğine sevindim görüşürüz
-
Banshee
Bloodline
Daredevil
Black Mirror
13 Reasons Why
Fargo -
@krueger İlk dizi ile başladım . Harbiden bu diziler izlenmesse flim kafası oluşmaz insanda Çok kaliteli ... Teşekkürler ...
-
sopranos izleyip, tavsiye eden var mı ?
-
Tiger Tiger, burning bright,
In the forests of the night;
What immortal hand or eye,
Could frame thy fearful symmetry?THE MENTALIST i tek geçerim,mutlaka izleyin(S.Holmes tipi bir dizi ancak katili tıbbi ve kimyevi tekniklerden çok beden dili ve karakter özellikleri,alışkanlıklardan buluyor sosyal hayatınıza gözlem gücü katacak bir dizi )
İyi seyirler :))
-
Westworld ü burdan biri önerdiği için başlamıştım. Dizi tek kelimeyle mükemmel. Bahsedebilmek icin bile spoiler vermek gerekiyor o kadar karmaşık ve sürprizli
-
@aycan nihayet biri izlemiş dizinin tek kötü yanı 2.sezonunun 2018 de olması maalesef,10 bölüm boyunca merakını dipdiri tutması ise gerçekten efsane bence
-
Bu arada uzun zamandır buraya yazmadım,bu süreçte yüzümüz hep asık iyi bir komedi isteyenlere The it crowd u şiddetle öneririm.Her bölümü yaklaşık 20 25 dklık bir ingiliz komedisi sıkmıyor ve çok akıcı.2 3 bölüm dayanıp izledikten sonra bence bütün sezonları birkaç günde bitirirsiniz ve sizin de tavsiye listenize girer : )
-
Komedi severler için The Office