Yabancı Dizi Önerileri
-
Hukuk a merakli arkadaşlar için suits şiddetle öneriyorum. Tabi ki amerikan hukuku
-
Person Of İnterest baya sağlam dizi sadece ilk sezon sezon finaline kadar dayanmanız lazım ilk 15 bölüm sıradan
-
@zweig hocam iletinizi az önce yeni dizi önerisi var mi diye bakarken gordum. Zira westworld ün 2 sezon ara verisini öğrendigimden beri yıkılmış durumdayım bu durumu toplayacak bir diziye ihtiyacim var
-
@aycan hocam dizi çok ama ne tür lazım size komedi istiyorsanız şu üstte yazdığıma mutlaka bakın derim(The it crowd) 2 3 bölüm şans vererek tabi onun dışında pek bilinmeyen tarzı ilk başta çocuk dizisi gibi gelebilecek olan Stranger Thingsi kesinlikle tavsiye ederim.Netflixin geçen seneki en iyi yapımı bence.Bir de bilinenleri zaten söylemiyorum ama izlemediyseniz eğer Peaky Blinders ve Taboo yu beğeneceğinizi düşünüyorum:)
-
the mentalist i öneren arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum:)
-
@zweig the it crowd un Türkçe dublajı Yok mu hocam altyazı okurken gelebileceğimi sanmıyorum fakat stranger things dediğiniz gibi çok sürekleyici bir günde bitirdim ben üzüldüm bitmesine 2 sezon ne zaman gelir Allah bilir
-
@zweig Hocam komedi falan bana gelmez. Her bolum ayri atraksiyon, ayri heyecan ve bolum sonunda bir sonraki bolumu bir cirpida izleme istegi uyandiracak bilim kurgu, aksiyon türevi arıyorum. Mentalist ve taboo şu an listede ve istedigimi verecek gibi duruyor
-
@aycan o zaman into the badlands ve fringe'e göz at hocam mutlaka fringe biliyorsundur diye düşünüyorum zaten :)Bir de peaky blinders ı listene ekle bence en iyi dönem dizi aksiyonu,merak uyandırması,kurgusu ve müzikleriyle..
-
@napsak hocam onun altyazıları bile eksik çok iyi değil ya,herhalde ingiliz dizisi olmasından dolayı pek bilinmiyor,dublajı yapılırsa da açıkçası o komikliğini koruyacağını düşünmüyorum çünkü Oorjinal seslerinin etkisi çok büyük.Stranger things benim de beklentimin çok üstünde çıktı açıkçası
-
@aycan atraksiyon ve bölüm sonu heyecanı arıyorsan arrow dizisi bu konuda iyidir:hand_splayed_tone3:
-
@zweig fringe ı biliyorum hocam methini cok duydum ama bi sicak bakamadim neden bilmiyorum:) beklenti karsiliyosa baslarim bugun ilk iki bölümde elektrik aldim aldim, alamazsam bu defter kapanir benim icin
-
@napsak yaziyorum onu da listeye hocam cnbc ya da e2 zamaninda birkac bolumu televizyonda denk gelmis izlemistim. Denenebilir
-
@aycan Fringe iyidir iyi bi göz at derim orjinal bi konusu var
-
@zweig fringe son iki sezonu efsane olan bir dizi. Gerçekten orijinal. Ama dizi biraz fazla uzun.
-
Benim de bir dizi tavsiyem olacak. Uzun dizileri izlemekten çoğu zaman kaçınıyorum. Uzundan kastım 6. 7. Sezona ulaşmış diziler. Ben daha çok 8 veya 13 bölümden ibaret mini dizileri seviyorum.
Bu konuda en başarılı örneklerden birisi "11.22.63" dizisi. Göze bir IP adresi gibi gelse de bu bir tarih. Abd başkanı JF. Kennedy suikastını bilim kurgu karışık ele alıyor. Zamanda yolculuk yapıp bu suikaste engel olmaya çalışan bir başkahraman, sonucunda gerçekleşen enteresan olaylar var.
Diziyi ben çok güzel ve kaliteli buldum. Başrolde de çok sevilen bir isim olan James Franco var ki kendisi bu role tam uymuş. -
Dikkat ettim de kimse kore dizilerini önermemiş ya da benim dikkatimden kaçmış olabilir. Aşırı dozda ergen tiplemeleri içerse de bazen vakit geçirmek için güzel olabiliyo:)
-
@polisiye-roman kesinlikle öyle,zaten fringe de dahil 5 6 sezonu geçen dizileri genelde bir yerden sonra bırakıyorum güzel olsa da sıkıyor.O yüzden son zamanlarda hep mini dizi veya max 1 2 sezonluk diziler izliyorum ben de
-
@polisiye-roman katılıyorum hocam kaliteli bir diziydi bu tadda kısa ve güzel başka dizi Öneriniz varsa alabilirim
-
@napsak Stranger Things de çok beğendiğim bir dizi. 8 bölüm 8 saat. 2. Sezonu olacak mı şimdilik belirsiz.
-
@polisiye-roman son bir haftada 11.22.63 ve stranger things izledim bende stranger things i bir günde bitirdim mini dizi sever oldum bu ikisini izleyince