2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Wp grubu için telegrama yazmış birisi, o arkadaşa yazıp sonuç belgesini atınca gruba alıyor. Büyük olan kaymakamlık kanalında gördüm bende, grupta olmayan yazabilir
-
arkadaşlar hepimize hayırlı olsun devlete ve millete en hayırlı olacak arkadaşlarımızı inşallah buradan kaymakam uğurlayalım. ben hiç bir telegram yada whatsapp grubunda hiç bulunmadım. Bahsettiğiniz mülakat için giriş belgesi ile alım yapılacak gruba girmek için kime yazmak gerekir buradan yardımcı olursanız sevinirim.
-
wp linki atabilir misiniz özelden
-
Mülakatların ne zaman olacağına dair bilgisi olan var mı ?
-
@bitmediniz Hocam kendi düşüncelerimi aktarıyorum geçen seneye benzer olursa 12 Ocak'tan en fazla bir hafta on gün sonra çağırmaya başlayabilirler. 20 günde de biteceğini düşünüyorum hayırlısıyla inşallah.
-
Wp grubu varsa atabilir misiniz özelden ?
-
Belge teslim sürecinin de sonuna geldik. Sırada mülakatlar var. Ben geçen seneki gibi hızlı bir süreç olacağını düşünmüyorum. Şubat ortası gibi başlar muhtemelen.
-
Acaba bu hafta mülakat günü açıklanır mı ya, bu sene inanılmaz sessiz bir dönem oldu. Artık duyum işini geçtim muhabbet bile olmuyor
-
Tahminim bu hafta değil de bir sonraki hafta tarihlerin açıklanması. Ancak mülakatların başlaması duyurudan 3 hafta sonra falan olabilir. Şubat sonu başlarız galiba mülakatlara.
-
29 Şubat-8 Mart arası İl Planlama mülakatları var Bakanlıkta. Tahminimce 29 Şubat'a kadar bizim mülakatlar tamamlanmış olur.
-
Yigit hocanin gecen seneleri baz alarak subat sonu mulakat olabilir ihtimali kuvvetleniyor gibi ama bana gore bu hafta yada haftaya aciklanip subat 19 gibi baslamasi
-
Bu haftada aciklanmaz miya cok umutluydum bu haftadan
-
sanki bakanlığın şubat mülakatları farklı unvanlardan dolayı dolu gibi, kaymakamlık mülakatı şubata sığar mı acaba, yoksa martta mı başlarlar
-
wp grubu varsa atabilir misiniz linkini
-
Wp ya da telegram linki atar mısınız?
-
Evet dostlar bugün itibariyle mülakatlar bitti, cümlemizin hakkında hayırlısı olsun. Forum artık çok durgun. Eski duyumcularımız yok. Duyumu görüşü vs olan paylaşsında forum hareketlensin biraz
-
@bitmediniz Celal hoca nisanin ikinci yarisindan sonra aciklanacagina dair bir duyumunu söyledi.. umarim daha erken aciklanir
-
Muhtemelen bayramdan sonra son şekli verilip açıklanır diye düşünüyorum ben de ama bayramdan önce de neden olmasın yani, sayı bu sene az sonuçta.
-
Maalesef forum bitmiş, eksiden sayfalarca yazı olurdu, şimdi tek tük. Bir devrin sonuna geldik galiba
-
Bildiğiniz aktif bir yer varmi 2024 kaymakamlik sinavi icin oluşturulan grupta öyle hiç paylaşım yok