2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
İlk loading… kim yazacak merak ediyorum
-
@109-dönem rica ederim hocam, onunla alakasını olduğunu pek sanmıyorum öncekilerde olmamıştı çünkü ama bu açıklamada da eğer dediğiniz gibi olursa o zaman baz almayı düşünebiliriz. Tabi bu bir ihtimal belki de dediğiniz gibi hep bu şekilde alt kısımda nihai liste tarzı bir şey yazacak, görüp deneyimleyeceğiz
-
@shortbuff inşallah tek seferlik bir uygulamadır hocam. Bu gece nihayete ermesi hepimizin ruh sağlığı için önemli gibi duruyor.
-
@109-dönem bakın buna kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum unuyorum nihayete erer
-
@öktem_ilteriş ne dediyse tersini algilamak lazim bizden laf duymaktan zevk aliyor herhalde
-
@Hayek üstad bu düğümü sen çözersin, uyayalım mı?
-
Gecenin anlam ve önemine ithafen..
Gece vakti kimdir kapıyı çalıp gelen
Yitirdiğim bir mutluluk mu
Habercisi mi gelecekteki bir mutluluğun
İçimde bağıran acılar mı
Serseri, başıboş bir rüzgar mı
Ansızın çıkıp gelen bahar mı
Yüreğim mi, damarlarimda hışırdayan kan mı.. -
@kaim_makam109 hocam hala aynı duyumunuz geçerli değil mi ya da yeni bir duyumunuz var mi saglamlastirmak adına..
-
@siyahadam Göreceği yok ama ben bir etiketleyeyim bir umut
-
@Hayek Allah aşkına birşey deseniz
-
Bugün o kadar nabzım yükseldi ki artık herkes bu akşam kesin yok dese de ben sabahlarım arkadaş
-
Yok mu gelişme akadaşlar
-
Madem yazan yok ben yazayım
LOADİNG…
-
@bitmediniz ???
-
Dostlar duyumum yok, loading yazan yok. Eğer açıklanırsa loadingsiz açıklanamsın diye yazdım. Yanlış anlaşılmasın
-
Loadingsiz açıklanmasına yüreğim elvermez
-
Allah akıl fikir versin ne diyelim @bitmediniz
-
@bitmediniz, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Madem yazan yok ben yazayım
LOADİNG…
Yıllardır süreç içindeyim, iyisiyle kötüsüyle, forumu bırakmayı düşünüyordum artık zira modesi geçti gibi artık. Jübileyi sallayarak tutturup yapmayı düşünüyordum olmadı. 5. Mülakatım, süreç beni artık yıprattı, her mülakatta heyecan yaşamak vs yordu artık. Bundan sonra açıklanırsa listeye bakarım sadece, pekte umudum yok zaten. Şimdiden kazanacak olan Kaymakam kardeşlerime muvaffakiyetler dilerim. Allaha emanet olun, esen kalın..
-
@bitmediniz hocam keyfinize bakın Allah aşkına. Sürekli birileri bugün olacak diyor, haftaya olacak diyor, olmuyor. Sabahtan beridir herkes pürdikkat açıklanmasını bekliyor zaten. Kimse bugün beklemiyordu da siz şaka yaptınız diye mi bir anda beklentiye girildi. Önemli şeyler değil bunlar.
-
Süreçle alakalı duyum paylaşan arkadaşlara teşekkür ederiz, ilgi alaka gösterdiler.
Ama önümuzdeki günlerde kaynaklarına hepimizin adına bugün burada ve whatisup gurubundaki beklentimizi anlatabilirler mi?
Teesuflerimi bildiriyorum..