2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Kararname ne zaman yayınlanacak, bilgisi olan var mı? Çünkü geçen haftalarda kararnameden sonra açıklanacak diye bir duyum çıkmıştı.
-
Duyumcu arkadaşlar da artık duyum alsalar dahi haklı olarak paylaşmaya korkar oldular herhalde ya da duyumlar tamamen kesildi. Yok mudur bir ses bir fısıltı bir ışık hüzmesi?
-
Cengiz Aksan twitter'da bu ay içinde açıklanır yazmış. Cuma gecesi açıklansa 1 Haziran oluyor.
-
@barbaros1538 bugün mü verdi bu bilgiyi hocam
-
@öktem_ilteriş Dün gece 22.33'te bir kullanıcının sorusuna yanıt olarak paylaşmış.
-
-
-
@109-dönem gelebilir ama haftaya gelmesi daha büyük ihtimal. %30 bu hafta %70 gelecek hafta.
-
Bu hafta kaymakamlar kararnamesinin geleceği söyleniyor. Nihai başarı listesi hakkında bir duyum yok. Bayramdan sonraya kalmasından endişe ediyorum.
-
Duyumcu dostlardan yok mu bir haber. Bir ses edin yahu. Bu haftayı es mi geçelim?
-
@Mia112 teşekkürler paylaşım için hocam. En azından ihtimalimiz var sizin duyumunuza göre. %30 luk ihtimal gerçekleşir inşallah.
-
Yok mu bu hafta için duyumu olan?
-
Kararnameden hemen önce veya birlikte veya hemen sonra yayınlanacağı söyleniyor. Burada asıl mevzu kararnameye odaklanmamız. Haftalar önce kararname ile beraber yayınlanacak diyen arkadaşımızın duyumu doğruymuş.
-
@barbaros1538 kararnamenin haftasonu yayinlanmasi bekleniyor hocam diye duydum
-
Geçtiğimiz cuma sistemin açılmasına rağmen neden açıklanmadığının cevabı da burada olabilir. Cuma gece kararnamenin açıklanması da bekleniyordu. Kararname gelmeyince, sonuçta gelmedi anlaşılan.
-
Kararnamenin bu hafta geleceğini ben de duydum. İnşallah süreç bu hafta biter.
-
Kararname aciklanmadan sonuclarin gelecegini zannetmiyorum ... insallah gelir tabi bir an once hayirlisiyla
-
Bugün herhangi bir duyum alan oldu mu arkadaşlar dal kıpırdamıyor.
-
Cengiz Aksan kararname için biraz daha sabır diye tweet atmış.
-
@barbaros1538 anlaşılan @Mia112 üstadın %70'lik ihtimaline doğru gidiyor süreç.
-
Arkadaşlar bu sabah üzücü bir haber aldım, umarım doğru değildir. Sonuçların açıklanmasının en az 2-3 hafta sarktığı söylendi. Sonumuz hayır olsun.