2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Süreçle ilgili yeni bir gelişme olmadığını öğrendim.
-
Bugün yeni bir duyum çıkmadı, yarın açıklancak olsaydı burası bu kadar sakin kalmazdı. Umudum haftaya cumaya kadar açıklanmasından yana
-
Liste Bakan beye gidip geliyormuş. Değişiklikler oluyordur diye düşünüyorum.Son nihai liste bakan beye bağlı artık. Açıklayın dediğinde açıklanır.
-
@safiTÜRK69, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Liste Bakan beye gidip geliyormuş. Değişiklikler oluyordur diye düşünüyorum.Son nihai liste bakan beye bağlı artık. Açıklayın dediğinde açıklanır.
Benzer şeyler duydum. O yüzden burada paylaşma gereği duymadım
-
Bu gece de 3 e kadar beklerim, sonraki 2 gün temiz bi uyku çekerim hafta başı uykusuz gecelere devam
-
@108-Dönem favori şarkın ya tutarsa mı üstad
-
@bitmediniz soyleyip gidiyo hocam cvpta vermiyor:)))
-
@Amirim-0, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Bayram'dan sonraki hafta nihai liste açıklanır.
Hala geçerli mi?
-
Keyfinize bakın arkadaşlar sürekli ekran başında olmak sizi çok yıpratır.
-
@Hayek yelkovan akrep durumuna hiç bakmayalım mı üstat:)
-
@Hayek çok şükür duyumları sağlam olan birileri geldi
Hocam artık sendeyiz..duyumlarını bekliyoruz -
Dostlar mayısın ilk haftası diye duyum aldım inşallah doğru değildir de bu hafta nihayete erer
-
Wp grubunda haftaya açıklanacağına dair duyumlar var, benim aldığım duyum yanlıştır büyük ihtimal. İnşallahta bu hafta açıklanır, çok yorulduk artık
-
Bu gece beklemeye değer mi dostlar ?
-
Tekvir 29: Âlemlerin Rabbi olan Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz.
-
Belki bu sefer yıllar boyu verdiği emeği zayi olanların, yıllarca bu kapıdan sessizce dönüp tekrar tekrar bir umutla emek sarf etmeye devam edenlerin senesi olur.
-
@Hayek üstad var mı bir duyum, çok sessiz kaldın, şu son düzlükte aydınlat bizi
-
Mülakatın açıklanması bu kadar yakınken bu kadar sessizlik normal değil.
-
@bitmediniz Yakın mı hocam
-
Nerdesin üstadların üstadı @siyahadam , gelirdin en net temiz bilgiyi verirdin forum şenlenirdi. Loadingini yazardın gecesine açıklanırdı. Şimdi kaymakam oldun forum öksüz kaldı