2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
Bayram'dan sonraki hafta nihai liste açıklanır.
-
Son yıllardaki açıklanma süreleri, seçim ve bayram göz önüne alındığında en akla yatan tarih 19 nisan cuma gibi görünüyor. Belki bir ihtimal de 26 nisan cuma.
-
Mayıs açıklanma Haziran başlama. 1 ay ileri ötelenedebilir bu aralık
-
@BernardKissenger çok eminsiniz hocam. Biraz geç değil mi mayıs ayı.
-
Bayramdan sonra biter bu bekleyis ...mayisa birakmazlar bence
-
Küçük ihtimali seçim sonrası bayram öncesi büyük ihtimali bayram sonrası mayıs öncesi diye tahmin ediyorum.
-
Seçimde bitti, bakalım cumaya kadar açıklanır mı? Yoksa bayram sonrası mı?
Artık geceleri beklemeler benim için başlar -
Celal hocanin duyum olarak paylastigi Degerlendirme toplantilari baslamadi kismindan sonrasini okuyamadim ......
-
Kimsenin bir şey bilmemesi mantıklı gelmiyor bana, illaki birileri bir şeyler biliyor duyuyordur. Ama söylemiyorlar. Eskiden böyle değildi buralar
-
Ümidim hala ayın 8inde, bugüne kadar tek tahminim tutmadı şu kaymakamlıkta. Umarım bu tutar
-
Banada bugün gelir gibi geliyordu olmadı ..
-
Mayıs açıklanma Haziran’da Mülkiye Teftiş ile başlama
-
@BernardKissenger Bana da biraz zaman alacağı söylendi. Ancak bayramdan sonra beklemeye başlarız. Biraz da bakan beye bağlı.
-
@safiTÜRK69 soruşturma sürecinden dolayı mı uzayacak hocam, geçen sene 800 kişi olmasına rağmen bu kadar uzamamıştı, hatta nihai liste 6 şubatta açıklanacaktı, malum felaket geldi ne yazıkki o yüzden nihai lista açıklanma uzun sürmüştü
-
@bitmediniz, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Ümidim hala ayın 8inde, bugüne kadar tek tahminim tutmadı şu kaymakamlıkta. Umarım bu tutar
Bugün benim tahmin günüm, bakalım mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler
-
@bitmediniz Köy ahalisi havada tek bir bulutun dahi olmadığı kavurucu sıcağın hakim olduğu bir günde yağmur duasına çıkmıştı. Küçük bir çocuğun elinde şemsiye vardı ve yağmur yağmıştı. Çünkü bir tek o çocuk inanmıştı yağmurun yağacağına. İnanç her şeydir hocam ama yine de bu havada yağmur yağmaz.
-
Ne güzel dedin hocam. Rabbim neylerse güzel eyler.
-
@Kethüda evet yağmadı hocam bir tahmin denememi daha başarısızlıkla taçlandırdım
-
Bayram sonrası artık nasıl heyecanlı oluruz bilemiyorum
-
Cümleten bayramınız mübarekli olsun kıymetli dostlar. Hafta başından sonra artık sınav her an açıklanabilir. Acısıyla tatlısıyla bir kaymakamlık sürecinin daha sonuna geliyoruz, cümlemizin hakkında hayırlısı olsun. Hiç şüphem yokki 308 kişi de kaymakam olmayı hak edecek liyakate sahip, bunu da sınavda kanıtladık. Bundan sonrası nasip. En çok hak eden 77 kişinin makama kavuşmasını niyaz eder tekrardan hayırlı bayramlar dilerim 🤲