2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@omrcan artik cogu kisi telegram kanallarinda katilmanizi cok tavsiye etmem ama cunku troll fazla zaman kaybi oluyor
-
Duyumu olan var mı ? Ses verin biraz, susmayın hepten
-
@bitmediniz, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Duyumu olan var mı ? Ses verin biraz, susmayın hepten
Kısmet kanka
-
Gerçek duyumculardan ümidi kestim, sahte duyumcular bile uğramıyor artık foruma madem öyle bende tahminde bulunuyorum, belki az da olsa canlanır forum. Muhabbet tartışma vs hiçbişe yok
Tahminim : 8 Nisan pazartesi
-
@bitmediniz Knk 8i resmi tatil
-
@BernardKissenger gece 1 de 2 de hafta sonları açıklanıyorsa resmi tatilde de açıklanır kral
-
@BernardKissenger neyse tahminimi sabote etme sende salla bi tahmin
-
@BernardKissenger gece 1 de 2 de hafta sonları açıklanıyorsa resmi tatilde de açıklanır kral
Doğru dedin kanka ihtimal dahilinde
-
@BernardKissenger neyse tahminimi sabote etme sende salla bi tahmin
Knk çok uykum var yaa hafta içi bakayım duruma sallarım buraya birkaç tahmin
-
Ortalik o kadar sessiz sakin ki sanki açıklanmayacak neyse büyük gun 6 nisan olur mu ki
-
Bence nisanin son haftasi
-
Mayıs açıklanma Haziran başlangıç
-
Can hoca 4-5 nisan gibi açıklanabileceğini paylaşmış, benimde tahminim seçim sonrası bayram öncesi bir tarihti. Bakalım ne olur, hocalar tarafından ilk duyum geldi sonunda darısı geri kalan duyumlara
-
@bitmediniz Can Celik'in kaynagi neyse isabet ettiremiyor genelde ama bi sans versek mi bilemedim tarih fena degil
-
@kaymakamhanım duyum duyumdur hocam, hiç yoktan iyidir
-
@bitmediniz oyle gercekten biraz ritmimiz değişir
-
Keşke forum eskisi gibi olsa burada heyecanımızı paylaşsak. WP, telegram gruplarıyla olmuyor
-
Can hoca 4-5 nisan gibi açıklanabileceğini paylaşmış, benimde tahminim seçim sonrası bayram öncesi bir tarihti. Bakalım ne olur, hocalar tarafından ilk duyum geldi sonunda darısı geri kalan duyumlara
Sallamasyon modunu açmış yine
-
@BernardKissenger oyle demeyin haber uçuruyorlar aman
-
@kaymakamhanım, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@BernardKissenger oyle demeyin haber uçuruyorlar aman
Enteresan bir çar