2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@Amirim-0 Birşey söylerken altını dolduralım üstad. zaten ortalık karışık. iki aya geliyor mülakatlar biteli ve insanlarda sabır da kalmadı.
-
@109-dönem Üstad birşey yazıyorlar ve gidiyorlar. Önü ve arkası yok ama. bu gece gelmeyecek şu sebepten der insan. şurdan şöyle bir şey duydum, şu vakitte gelecek der insan bari. haksız mıyım
-
@Amirim-0 artist
-
Bu gece olmadığını biliyorsanız hangi gece olduğunu da söyleyin hocam @Amirim-0
-
Çok takılmayın bir öncek mesajında bayramdan sonraki hafta açıklanır demiş
-
@İmparator önceki*
-
@İmparator hocam sizin tahmininiz nedir
-
@KADIKÖYLÜ, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@İmparator hocam sizin tahmininiz nedir
duyum veya bilgi gibi bir şey yok hocam ama beklentim hepimiz gibi bu akşam ya da yarın akşam gelmesi
-
Hayırlısı olsun inşallah
-
İnşallah
-
Bugün çok uğraştım ama bi türlü bilgi alamadım. kimse bilgi vermiyor.:)
-
@safiTÜRK69 bu sene iyi sakliyorlar duyumu tutanida ayri tebrik etmek lazim hakkidir
-
@kaim_makam109 tabi bu süreçte daha net olmak lazım stres yoğun. Ne zaman açıklanmayacağından ziyade açıklanma anına yoğunlaştık. O yüzden amirim0'ın duyumu gerginlik yaratıyor. Ama duyum duyumdur. Paylaşanların hevesini de kırmamak lazım.
-
@safiTÜRK69 keşke hiç duyum olmadan bir gece ansızın açıklansa:)
-
O gece bu gece olsa keşke, en geç yarın olsa ama olsa işte bunalttı süreç
-
@bitmediniz, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Dostlar mayısın ilk haftası diye duyum aldım inşallah doğru değildir de bu hafta nihayete erer
İnşallah doğrudur
-
@bitmediniz :))
-
@Hayek üstad bugün veya yarın için bir duyum yaz da buralar şenlensin ya..Akrep yelkovan durumları yok mu ?
-
Duyumcular da tek mesaj atıyor sonra daha yazmıyorlar. Ya arkadaş yazacaksanız tam yazın. Yine wp grubunda duyumlar tam net diyiliyor. Forumda adam tek mesaj atıyo arkası önü yok, çekiyor gidiyor. Nerde forumun eski duyumcuları ?
-
Bu duyumcuların genel özelliğidir. Gizemli imaj görüntüsü hoşlarına gidiyor. V for vendetta. Kullanıcı adlarının altında bir fikir var sanki. Hayır hasenat yapıyorsunuz tamam eyvallah, Allah razı olsun da en ucuz ürünlerden oluşan ramazan kolisi gibi oluyor hayrınız. Tam yapın şu işi arkadaş