2024 YILI KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
merhaba dostlar, 5 mülakattan elenmiş bir abiniz, kardeşiniz, dostunuz olarak öncelikle bu sınavın herkes için hayırlı olmasını dilerim. bu yıl sınava girmedim zira süreci bırakmak istedim 5 mülakattan sonra. bilmiyorum bir daha girer miyim zira 4 senem daha var. sizlere söylemek istediğim hayatınızın merkezine bu sınavı koymayın. çok şeyden geri kalabilirsiniz. merak ettim bu yılki sınavı inceledim, yüksek netlere pek aldırmayın derim zira 7 yıldır haşır neşirim her sene böyledir, sonuçlara pek takılmayın zira mülakattan elenmenin acısı bambaşkadır. kazanan adaylar atı alıp üsküdarı geçtiği için geçmiş umurlarında olmaz, rızıklarını veren hüdadır kula minnet eylemez instada favori hikayeleridir. ben hesabı mahşere bıraktım, sizlerde bu süreçte kendinizi yıpratmayın. hülasa hayra bırakın, çok takmayın, her şey olacağına varıyor. esenkalın
-
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun. Online eğitim aldığım kurstan bugün aradılar veri almak için ben de onlara durumu sordum ve topladıkları veriler ışığında barajı 91-92 gibi öngördüklerini - yığılmanın 85-95 arası olduğunu - 105 üstü birkaç kişi ve bir öğrencinin 116 yaptığını söylediler. Evet yanlış görmediniz 116.
-
Hahahahahhahahahhaha 116 öyle mi
Geçen senede 110du. Korkuyorumki 125 net yapan çıkacak