YÖKDİL SINAVI; 5 Mart 2017
-
@hgrotius bunların sizin işaredikleriniz ise ya benim çok düşük gelecek ya da sizin
-
Sosyalden giren arkadaşlar sınavınız nasıldı?
-
@oznurgunes beklediğimden daha iyi. ilk sınav olmasından dolayı ya çok zor olacaktı ya da çok kolay diye bir öngörüm vardı. kolay geldi. ama böyle olması iyi mi kötü mü karar veremedim.
-
@kamil Aslında genel olarak sosyal deki sorular kolaydı ama paragraflar biraz zordu anlamakta güçlük çektim.Hume paragrafı son derece kolaydı.Ama çok kolay soruları yanlış yapmak üzdü tabi özellikle kelime ve if sorusu
-
@oznurgunes zaten kaçarsa dikkatsizlikten kaçardı. arada bir iki tane görece zor soru vardı tabii ama genel olarak bakıldığında kolaydı.
-
@oznurgunes sosyal kolaydı ama benim şahsen kafamı karıştıran 10 soru vardı. Cümle tamamlama sorusunda wittgenstein la başlayan soruda "most of which"le mi devam edecekti?
-
@pek12
hatırlandığı kadarıyla böyle bir cevap kağıdı hazırlanmıştı.İsterseniz bakın hocam -
@oznurgunes teşekkur ederim Öznur hanım. Bu elime geçmişti zaten. Benim sorduğum soru gönderdiğinizin cümle tamamlama kısmında eksik olan soru olduğu için burdan sordum:)
-
nasıldı? beklediğiniz gibi mi gelecek?
-
Tahminen konuşacak olursak, genel anlamda sınava girenlerin çoğu puanını yükseltecek gibi duruyor. Beklendiği gibi çok zor bir sınav olmamış. Özellikle sosyal alanı için.
-
evet ben de kimle konuşsam hepsinin de iyi geçmiş. üzülenler de sınava başvurmayanlardı. açıkcası ben hiç çalışmadan girdim ve şu an 85 civarı bekliyorum. yds'de ise 70 civarında gidip geliyorum. yani +10-15 puan fark etti.
-
Ne zaman açıklanır? Bilgisi olan var mı?
-
@kamil Merakla sonucu bekliyoruz .Dün açıklanır diye bekledim açıklanmadı bugün bekledim gün bitti inşallah yarın açıklanır.Bu hafta içinde açıklanacak deniliyor ama ne kadar doğru bilemiyoruz tabi umarım en geç cuma günü açıklanır hocam...
-
bugün açıklanacağı söylentileri dolaşıyor.
-
kurumlar bu puani kabul eder mi arkadaslar
-
Nasıl geldi sonuçlar
-
@aliveli 81.25, hocam bide şaş kaza kurumlar puanı kabul ederse çok çok iyi olur
-
@iyimser16 @aliveli aynen inşallah kabul eder. O ihtimal için girdim bende 80 almışım.
-
Yds ile aynı geçerlilikte olacağı yazıyor umarım kurum sınavlarında da "Yökdil veya YDS'den ... puan almış olmak" ibaresi yazar.
-
çok buyuk kesim hep yüksek almış..yds yi geçemeyen doçent adaylarına resmen kıyak yapmışlar...