Ulusal ajans uzman yardımcısı alımı 2024
-
Kuruma başvuran, mülakata çağırılan ya da kurum hakkında bilgisi olan var mıdır?
-
@mrsozd bilgi alabildiniz mi
-
@ofbideisimbul merhaba hayır, mülakata çağırıldım tarihi bekliyorum. Forumlarda kurumla ilgili yeni bir başlık göremedim
-
Mülakata giren varsa deneyimiyle ilgili bilgi verebilir mi??
-
sonuclar ne zaman acıklanır bilgisi olan var mı?
-
@civil5545 hocam merakla bekliyoruz. 15 Mayıs'ta bitti sanıyorum mülakatlar.
-
@leluf ben birkaç kez aradım insan kaynaklarını pek bir ketum davranıyorlar siz arayabildiniz mi ?
-
-
@civil5545 aramadım da önceki alımlara bakıldığında en iyi ihtimalle sanki iki ayda ancak açıklanır.
-
belki bayramdan önce açıklanabilir diye düşünüyorum. Ancak sadece temenni tabi. Duyumum yok.
-
merhabalar, ben birkaç kez aradım kurumu öngörülen bir tarih yok diyorlar hep. Daha önceki alımlar 2 ay civarında açıklanmıştı deniyor sadece. Umarım bayramdan önce açıklanır. Başka bir duyum alan oldu mu bu hafta acaba?
-
Mülakata toplamda 10 kişi falan girdi heralde. Kimse bir şey yazmıyor. Önceki sınavda bayağı şenlikliymiş forum. Duyum yok malesef.
-
Yaklaşık 2 hafta önce insan kaynaklarına ulaştığımda 2 ay kadar süreceğini söylediler sonuçların. Belki sürekli aramayalım diye böyle söylenmiştir, daha erken açıklanır diye umuyorum
-
bir önceki alım 2 ay sonra açıklanmış. belkide böyle bir teamülü var kurumun. bayramdan önce açıklansa güzel olurdu. hayırlısı olsun.
-
Bayramdan sonraya kaldı gibi Cumaya kadar açıklanırsa şaşırırım açıkçası
-
Merhaba arkadaşlar, herkesin geçmiş bayramını kutlarım. Neredeyse 1,5 ay olacak artık, önümüzdeki günlerde kurumu arayan yeni bir bilgiye ulaşan olursa buradan bize de bilgi verebilir mi lütfen
-
Ben sabah iki kere aradım açmadılar Ulaşabilen oldu mu acaba?
-
Bu sabah ulusal ajansla konuşabildim. Ağustostan önce açıklamamız zor dediler malasef
-
@YULAFLAPASİ üzüldüm, her geçen gün daha da uzaklaşıyor sanki
-
Sonuçlar açıklandı arkadaşlar
-
ben kazanamamışım, 2021 alımında yedek listesi açıklanmış. bu sene olmayacak sanırım bilgisi olan var mı?