ziraat mühendisleri platformu
-
@obscuredbyclouds hocam yoğunlaşma yok mudur sizce 85-90 aralığında
-
@kml 2 yıldır bekliyorum 2013te tagem alim yapti yl biymedigi icin basvuramadim sonra da ylsy cikti simdi tkdk ile ikisini bekliyorum
-
@candidate 2 yıldır bekliyoruz tagem olursa daha iyi ama su ylsy sacmaligi bitmeli kurum ici atama kontenjanlarinin bile yuzde 15i dolmuyor
-
@stinger o ylsy işi yalan olur hocam
-
Ben de YLSY işinin verimli olmayacağını ve TAGEM enstitülerine yeterli uzman sağlayamayacağı görüşündeyim.
-
bin alım dahi olsa 75 zor gibi , 80 puan üzeri çok adam vardır. Üstelik ilk atamalar.
-
@hgrotius ziraat mühendisleri platformu içinde söyledi:
bin alım dahi olsa 75 zor gibi , 80 puan üzeri çok adam vardır. Üstelik ilk atamalar.
Hocam 79.75 puandayım. Önümde net 500 kişi var. Atanmışları da hesaba katarsak gelme olasılığı var.
-
@obscuredbyclouds durum düşündüğümden iyi o zaman hocam
-
@aliveli arkadaşım 85 puanda ve 30 kişi var önünde. Siz hesap edin.
-
@aliveli mayista atanan 550 kisiden yarisi aynı formunu korumus olsa 275 kisi yapar hadi 200 diyelim. 60 tane tabloda gordugumuz atananlar var. Bi kismi dsi atandi 20 kisi olmasi lazim uzun lafin kisasi 3. Sinifta sinava girenler vs 300 kisi oynar siralamadan. 75 puan barajinda olup siralamada 1200lerde olan biri icin ama mayıstaki gibi bolum kosulu aranmazsa gecerli.
Bolum kosulu olursa malum x bolumde 85le 20.sin diyelim bolumden 19 kisi alinsa bitersin -
@candidate gunahi lazim degilde bir kisminin g nasıl gittigi malum ve 2 senelik yl icin 3 4 senedir mezun cikamayanlar var ylsyden yine gecen alim yaptilar ylsy icin 2 3 seneleri de oradan var sistem ölü dogmus gibi.
-
@stinger çok yüksek ihtimalle mayıstaki gibi olacak. Eğer öyle olmazsa da 4845 veya 4851 vs gibi çoklu kodlarla alım olacak. Bahçe bitkileri bitki koruma vs diye ayırmazlar. Ben ayrıldığını hiç görmedim öyle.
-
@kml maas basbakanlik 1/4 derecesinde uzmanin maas veriliyor tabi 6000 aliyosan sene soni 5800 olur gelir diliminden 1/4 uzman sarti ile verildiginden kadro olayi zor kadro verilirse 8 veya 7/1inersin 3800 olur. Gecen alimda 2015 yılında 17 ziraat alinmis 107 kiside olmasi lazim şimdi 200 kisi deniyor 20-30 arasi kesin düşer ama yds barajinin 60 oldugu yerde basvuru sayisi sanmiyorum 80 100 kisi olsun 40 50 de cakilir 60 ustu alanlarin bir kismi ars veya ogrtm gorevlisi oldu. Sozlu mulakat sikintili
-
@obscuredbyclouds ayrilsada bakanlik teskilatinda o kadar meslek icra edilecek bi durum yok gibi zooteknici arkadasim misir tarlalarinda geziyor heralde muhendis gozuyle bakılıyor branstan ziyade
-
@stinger aynen öyle. Zaten yüksek ihtimal geçen alımdaki gibi olacak. Bakanlıkta çalışan bahçeci arkadaşım var, adam sığırcılık tesisi falan geziyor
-
@kml her sene sozlesme olayi var isin ilginc yani kadro olayinada sicak bakmayanlar var olasi maas dususunden dolayi bide tkdk uvey evlat muamelesi gormekte tasra teskilatlari tarafindan. Ama verilen maas kurumun tesis yapisi vs kat kat ustunde bakanlik teskilatindan
-
@stinger hocam valla kadro falan bakmıyor kimse yeter ki maaşı iyi olsun
-
@stinger dil konusunda haklısın.
-
@candidate docentlik baraji 65 doktora 55 aslinda 60 70 baraji gerçekten yuksek yds basli basina bi sinav ha deyince puan alinacak sinav degil bide ziraatin ing okutuldugu fakulte yok elektronikcilerden ingilizce iktisat isletme okuyanlardan anca cikar cikaranda unidr kalma yolunu aramistir
-
@stinger Ben de 65 ile beklemekteyim halen.