2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@2525 25 geçmiş hocam
-
@kombassankoma öyle miydi hocam bak iki katını demişim bildiğin sıkıntı edilecek bir durum
-
@2525 kesinlikle öyle hocam keşke en çok hangi alandan kalındığını falan bilsek ne bileyim iktisat ve muhasebe sıkıntı diyorlardı giren arkadaşlarım ama bilemedim
-
@kombassankoma hayırlısı olsun artık hocam. Ben birçok arkadaştan geride başlayacağım İngilizce açısından depar atmam lazım ama geçen sizin attığınız pdf i nasıl bitireceğim diye düşünüyordum Ramazan'da da pek çalışılmıyor malumunuz.
-
@2525 en büyük dert de o ya hocam ama pdf hepsi bitmese de beginner konuları bitse yeter bence, 2-3 hikaye de çevirdin mi bence sıkıntı çıkmaz hocam.
-
@kombassankoma inşallah hocam, onca seneye sığdıramadığımı 1 aya sığdırmaya çalışmak gibi bir delilik peşine düştük iyisi olur herkes için umarım.
-
İngilizce pdf ben de alabilir miyim dostlar.
-
@2525 son klasik sınav olabilir hocam belki vicdan yaparlar yav kısfmet, hakkımızda hayırlısı artık. ha olmadı test sınavı var bu sene o da olumlu
-
@kombassankoma çeko puanının etkili olduğu puan türü olursa benim Yen'i bir şansım olmayabilir malesef hocam ama diğer türlü cepte inşallah ️
-
Arkadaşlar nasıl bi pdf bu.Bize de atarmisiniz
-
@2525 hocam öncelikle hayırlı olsun. denetmenliği kpss 90 üstü puanla kazanan var mı? yüksek puanlıların denetmenliğe alınmadığı söylentisi var bilginiz var mı.
-
http://sirnak.edu.tr/birimler/ydbb/dosya/belgeler/active_grammer.pdf
Şöyle bırakLımda herkes baksın o halde.
-
@ilkhedefsgk teşekkürler hocam sağ olasın. Benim sırlamam ilk 150 idi. Puanda 88,9 yani bütün yüksek puanlılar alınmadı diye bir şey yok sanırım. Bildiğim bir iki kişi daha var ilk gün girip mülakatı geçen. İibf için bu puan ve sıralama
-
@2525 ya gerçekten bu söylenti canımı sıktı. yeni sınavdan çeko puan türlerinde 94 üstü bekliyorum allah nasip ederse.. denetmenlik istiyorum senin puanın yüksek teftişe gir gibi bişe olmasında. sonuçta teftişi kazanmak kolay değil. yüksek puanlıların denetmenliği kazanması şuan moralimi düzeltti bir nebze... teşekkür ederim tekrardan. Ayrıca teftiş sınavında başarılar...
-
@ilkhedefsgk bende o korkuyla girmiştin mülakata ilk gün girecek olanların girme şansı düşük diye ama oldu çok şükür, Sağ olun hocam teftiş zor ama bakalım. Bu arada SGK denetmenlik için son 2 alım söylentileri var ben artık bu yıl ki gibi 82 nin altına düşeceğini düşünmüyorum puanların. Size de başarılar gireceğiniz sınavlarda
-
@2525 çok teşekkür ederim. hakeden herkes kazansın inşaallah... Umarım bu sene güzel ilanlar gelir de insanlar biraz rahat nefes alır
-
@ilkhedefsgk 2016 aslında çok da ilansız geçmedi ama zamansız ilanlar çok yıprattı. 2017 herkes için daha adil, şeffaf bol ilanlı yıl olur inşallah
-
@2525 inşaallah hocam
-
Arkadaşlar liste halen belli olmadı mı?
-
Beni de aradılar dil seçimi için saat 3 gibi