Genel Kültür - Genel Yetenek ve İşletme
-
merhaba arkadaşlar, ben işletme mezunuyum şu anda özel bi işte çalışıyorum ve kısıtlı zamanım var, sadece işletme puanıyla alan kurumlar için şansımı denemek istiyorum tekrar,hazine vs gibi.
İşletme için burda önerilen yargının future işletme konu anlatımlı ve soru bankasını alıcam.
Genel kültür genel yetenekte tarih ve coğrafya için daha önce ramazan yetgin ve engin eraydın videolarından çalışmıştım.
Ama yeni videolar çekmişler ve bu videolar için de tekrar yeni video ders notları çıkarmışlar. Bu adamlar her sene video çekip o videolar içinde her sene yeni video ders notu mu çıkarıyolar acaba ya eskisini de kullanmak istemedim yeni ekledikleri şeyler vardır diye. Yeni video ders notlarını alıp bunlardan çalışşam yeterli olur mu ? Bi aklım diyo ki tarih tamamen şans işi boşyere çalışma vakit kaybı, tarihi bırakıp türkçe ve coğrafya bide anayasaya mı çalışsam?
Yoksa gk-gy ile hiç vakit kaybetmeyip alandan bir derse daha mı yoğunlaşşam muhasebe gibi ? Çok kafam karışık yardımlarınızı bekliyorum -
eski videolardan calıs farketmez konular aynı. matematıgın ıyı degılse ayrıca soru çöz uzmankarıyer 35lık deneme testı olabılır. gecmıs yıllardakı tüm gk gy leri zaman tutarak çöz.sınavda önemli olan çözmek degıl zaman.geometrı hiç bakma. tarih coğ youtube da videolar yeterli olur.youtubeda arat kafana en yatanı izle. 12 videoluk coğ var fena degıl. yine işletme soru çözumlerıne bak videolardan. tek basına isletmeyle zor. yanında bide muhasebe gidebılırsın. yenı puan türlerinden isletmenın kombinelerine bak ona gore karar ver.
-
@hussle hazine sadece gk gy ve işletmeyle alıyor o yüzden işletmeye yoğunlaşmak istedim, ama gene de muhasebede çalışıcam galiba. Teşekkürler.