İçini Dökmek İsteyenler...
-
Ahh ahh biri bana deseydi kpss nin özellikle A kadro için bu kadar sabır gerektiren belirsiz bir süreç olduğunu söyleseydi baştan yemin ediyorum ki bulaşmazdım başlarda ohh diyordum eksiklerimi kapattım puanım çok arttı saf gibi ama benim gibi herkesin de arttı rakipler çok bunu göremedim ki bir de işin laneti resmen o kadar emeğim var diye kpss sayfasını da kapatamıyorsun ama bir türlü işe de girdigim yok milletin hobileri var bir sürü benim de hobim iktisat hukuk calismak bu nasıl hayattır ya off
-
Senenin basinda yazdiklarim hala gecerli isszlikte cigir astim dorduncu mulkatndan elendim bu sabah
-
@keynezyenciii 8 mülakattan elenen tanıyorum.
-
@burcuburcu ben kendimden supheleniyom artik bu davadan vazgectim kalanlara can sagligi versin Rabbim
-
@keynezyenciii sıkmayın canınızı her şey olacağına varır.
-
Yavaş insanları karşıma dikip ağır ağır kurşuna dizmek istediğim doğrudur. Yaw bu nasıl bi rahatlık? Bekletilmekten nefret ediyorum ve sürekli bununla imtihan oluyorum. Allah' ım bana sabr-ı cemil ver. Söyledim rahatladım.
-
Arkadasim evlendi bu haftasonu, 13 yillik arkadasim taa liseden.
Kayinpederiyle daha once nisan toreninde tanismistik.
Dugun sabahinda ayni ortamdayken bana dogru bakip "sen insaat muhendisiydin dimi?"dedi, issizim diyince sustu yuzunu eksitip.Mezun oldugum bolumu de hafife aldi umursamaz bi tavirla.
Kariyer odakli bi insandir kendisi, statuye cok deger verir, benimle muhattap olmak istemedi heralde issiz oldugumdan mutevellit
Ah be adam, statu gelir gecer insanlik kalir, ogrenememissin, Yazik! -
Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin akıl verin çok zor durumdayım ne yapayım bilmiyorum 2016 mezunuyum bu sene kpss'ye girdim sonuç p48 76 sıralma 9368 sanırım sadece guy için şansım olur . Yaşım 25 evden para isteyemiyorum babam süreklı söyleniyor . Yol yakınken kpss defterini kapatmalımıyım yoksa devam mı? Devam edecek sabrım var mı onuda bilmiyorum.
-
@oguz23
Merhaba arkadasim oncelikle sakin ol herseyin caresi bulunur..Herseyden once suna karar vermen lazim, sen bu surecte devam etmek istiyo musun? Her zorluga gogus gerip bu yolda devam edebilir misin? Cevabin evet' se eger cozum bulmaya calisalim..yeni mezunsun, dogru kaynagi bulma, sisteme adapte olma sureci baya bi zaman aliyo ama bi tempo yakaladiktan sonra daha iyi ilerleyip puanlarini yukseltebilirsin.Sadece sabretmen ve yilmadan calisman lazim.Zaten bence guy' da dogru tercih yaparsan listeye girebilirsin diye dusunuyorum.Etraftan cok laf duyarsin kulaklarini kapat, duyma.Maddi skintilar varsa part time bi is bulmaya calis kalan zamanlarda guzel, planli bi sekilde calisirsan puanini yukseltebilirsin.Yeni mezunsun, telasini anlayabiliyorum:) ama dedigim gibi oncelikle gercekten isteyip istemedigine karar vermelisin.Diger mevzular hallolur. -
@1903bjk Devam etmek istiyorum, bulaşınca bu işe insan bırakamıyor ama sabır gerek ve bazı şeyler direncini kırıyor insanın.
-
@oguz23 bence sürecten tamamen çekilme ama bir yandan da iş bulmaya bak dostum çünkü guy ilani gels dahi bitmiyor çilesi atanana kadar uzun ve yorucu, belirsiz bir süreç..
Ben yeni başlayan birine artık A grubunu başlangicta önermiyorum.. -
@oguz23 puanınız çok düşük sırf GUY için kendinizi ve evdekileri yıpratmayın,bence çekilmelisiniz. Sebeplerini merak ediyorsanız özelden konuşalım.
-
Ben de kizlara evlenmek zorundaymis gibi davranilmasindan cok dertliyim. Yasitlarimin cogunun 'vakit geciyor' havasinda olup, sirf evlenmek icin evlendigini görüyorum. Ve gercekten mutlu degil cogu. Sevmeden evlenmek istememe düsüncesine cevremizdeki cogu insanin saygisi yok. Özellikle teyzelerin. Hemcinslerimin de neden kendilerine böyle bir hayati layik gördüklerine akil sir erdiremiyorum. Ayrica günümüz erkekleri de bir farkli, universteden evlenen yakin erkek arkadaslarim var. cogu evlenmeden önce acayip hesaplar yaptilar. Yok neymis kizin meslegi su olursa su kadar para kazanirmis, yok kizin babasinin durumu söyle iyiymis vs vs. Ya tabiki insanlarin maddi acidan rahat etmek istemeleri en dogal haklari, ama bu ilk kriter olmamali. Bence en onemli kriter sevmek ve istemek olmali. Internette dolasan laflar var, yok neymis kizin kyk borcu olmamaliymis. Kanim donuyor evliliklerin nasil hesap kitaplarla yapildiklarini gordukce.
Toplumun tüm baskisina ragmen sevmeden ve sevilmeden evlenmek istemeyen herkese hayranim. Ozellikle bu kisiler kadinsa.
Her ne kadar cevremizde zihni eski yillardan kalmis kisiler bize acısalar da biz doğru bildiğimiz şeyden ayrılmayalım. Kadınların mutlu olmak için bir erkeğe ihtiyacı yok. Kendini geliştirmiş, kendiyle mutlu olmayı bilen her kadın ömrünün sonuna kadar yalnız da olsa huzurlu olacaktır. Bir söz okumuştum "Kendinizi, kendinizle zaman geçirmeyi yalnızlık sanmayacak şekilde yetiştirin." diye. Ne kadar dogru bir söz. Herkes umarim bir gün bu aydinliga kavusur. Özellikle su teyzelerGerci onlardan umudum yok ama en azindan genc hemcinslerim bu sozu iyi benimserler insallah. Toplum bir seyi bize dayatiyor diye yapmak zorunda degiliz. Bizler zeki, kültürlü, kendini gelistirmis ve ayaklari yere basan güclü kadinlar olalim ki cevremizde ki yeni genclere de ornek olalim. Bizler de teyze oldugumuzda genclere güzel ornek olalim. Tabiki umarim herkes sever, sevilir ve evlenir, orasi cok ayri bir boyutAnlatmak istedigim kisim 'ya olmazsa' kismiydi.
Evlenmek icin evlenmelerin olmayacagi nice guzel günler diliyorum herkeseEvet sükür icimi doktum rahatladim:p -
Bir feminist daha kaldıracak durumda değilim. Toplumda en nefret ettiğim kesim bunlar. Kendilerini öne çıkarmak için karşı cins e adeta savaş açıyorlar ve herkesin onlari desteklemesi zorunluymuş gibi insanlara baskı yapıyorlar. yav git istersen hemcinsinle evlen banane kardeşim tüm erkeklerin neden Allah belasını veriyormuş ben evde yabancılar hukuku çalışıyorum lan suçum ne!?
Kininizde boğulun. -
@davetsiz ben tum erkeklerin Allah belasini versin mi dedim Ne yazilani okumayip, ne anlatilmak istendindigini asla anlamak istemeyip bir yorumda bulunmussun.
Zaten yazdigim yazi senin icin de yazilmis bir yazi degildi. kendine dert etme sen yabancilar hukuku kasmaya devam et -
@kismetnasip hocam aynen devam. Babam uzun yıllar şantiyelerde iken annem hem çalışıp hem de 10 numara yetiştirdi bizi. Sıfırdan da rahat rahat yaşatacak hale getirdiler. Benim eşşekliğim İİBF ama her sınavda dereceli, burslu kazanarak okuduk (olmasa da olur ama olabiliyor). Sizin gibi düşünen insanların hayrına dünya dönüp, iyi çocuklar yetişecek. Para değil ekmeği kazanabilecek, tasarrufu bilenle evlilik/birlikte olmak en önemlisi. Harikasınız.
-
@davetsiz
Kavramlari dogru kullanalim..icini bosaltip amacindan saptirmaylim..bilmiyosak arastiralim ki FEMINIZM'e erkek dusmanligi demeyelim..FEMINIZIM kendini on plana cikarmaya calismak veya erkeklere dusman olmak degildir..Kadinin toplumsal, ekonomik, siyasi alanlarda 2.sinif vatandas muamelesine maruz kalmayip erkeklerle esit haklara sahip olmasi gerektigini savunan bir dusunce akimidir..Cevrenizde erkeklere bela okuyanlari feminist olarak addetme gafletine dusmeyip arastirin ve bi erkek olarak bence siz de destek verin ki ilerde " önde yuruyen adamlarin arkasinda kole gibi kullanilan 3 tane kadin" goruntusu olmasin bu memlekette.Kadin deger gorsun, kiyafetiyle dış gorunusuyle yargilanmasin.Seks objesi olarak gorulmesin.Insanca yasasin. -
@kismetnasip
Böyle özguvenli, bilincli, cesur hemcinslerimi gorunce cok mutlu oluyorum -
@kismetnasip İçini Dökmek İsteyenler... içinde söyledi:
@davetsiz ben tum erkeklerin Allah belasini versin mi dedim Ne yazilani okumayip, ne anlatilmak istendindigini asla anlamak istemeyip bir yorumda bulunmussun.
Zaten yazdigim yazi senin icin de yazilmis bir yazi degildi. kendine dert etme sen yabancilar hukuku kasmaya devam etArkadasim ben sana mi söylüyorsun dedim. Seni tanimam etmem banane senin yazindan.
Asıl ben senin için yazmadim yazımı niye üzerine alındın?sen niye dert ettin? -
@1903bjk
Benim eleştirim feminizm adı altında erkek düşmanlığı yapanlaradır. Bunun ülkemizde kendisine feminist diyenlerin yuzde 90 ını kapsadigini sen de biliyorsun.
özellikle de şu üniversitelerdeki feminist grupların videolarından sonra benim gözümde feministler "biri bir yerimizi ellese de toplanıp linç etsek" diye gezinen, faşist, ırkçı, hazımsız varlıklardır.
Sen vikipedia daki feminizm tanımını okuyorsun bana, ben sana uygulama alanının hiç senin anlattığın gibi olmadığını söylüyorum bu ikisini ayırt et önce..
Ayrıca burada bile hemen linç kültürüne başvurmuşsunuz. Bir ideolojiyi eleştirirken size başvuracak değilim.