İçini Dökmek İsteyenler...
-
@sucuklu_oralet @noturns Bende sınavımın açıklandığı an yaşadığımı paylaşmak istedim. Kazandığımı görünce onca yılın yorgunluğu tabi duygu yoğunluğu da oluyor gidip müjdeli haber diye söyledim. Annemin ilk cümlesi şu oldu: "Yani artık ders çalışmıcan mı? Kurtuldun mu? " Biz ne kadar yoruluyorsak onlar da en az bizim kadar yıpranıyor. Allah onları başımızdan eksik etmesin, hayırlı ömürler versin. Her anne babaya evladının güzel haberlerini almayı nasip etsin.
-
İçimi dökersem bir daha toplayamam diye korkuyorum..
Zira herkesin imtihanı başka bu yolda.
Her zaman neşeli olmaya çalışan , tebessüm eden, dertlerimle kendi başıma mücadele eden biri oldum.
Şimdi bilinmeden tanınmadan burada konuşmak rahatlatıyor çünkü içimi kime döktüysem bir de onlar dağıttı.
Tanınmadığım için burdao kadar kendimi saf doğal hissediyorum ki burda yazdıklarım ben ama hala gerçek yaşamımda çok içime kapanığım. Sanki birine bir cümle kursam beni yerle bir edecekmiş gibi hissediyorum. Tepkisizleştim. Belki kendimi koyup uzun uzun ağlasam herşey çözülecek gibi. Bir kere cidden kötüyüm desem. Ama diyemiyorum. Sürekli güçlü durmaya çalıştığım için kendimi çok güçsüz hissediyorum. Bu uzun süreçte o kadar çok şey yaşadım ki başımda ot bitmedi desem yeridir. Ne kadar daha dayanabilirim, kendimi nereye kadar götürürüm bilmiyorum. -
Sinirlerim çok bozuk yarın gece Ankara'ya yola çıkıyorum. Sınav stresi zaten epey germiş beni bir de kyk erteleme başvurum tekmeyi yapıştırdı.15 bin küsürlerde olan borcuma ödeyemeceğim için işim yok çünkü mezun olalı 2 sene 2 ay olmuş borcum 18 bin küsür oldu gel de kafayı sıyırma belki büyük bir dert değil benimki ama başlığı görünce içimi dökmek istedim iyi geceler.
-
2 hafta önce 3.mülakatimdan elendim.
Kim takar. Şu an Ankara yolundayım gelinimi almaya gidiyorum. Ankara bana memuriyet vermedi ama hayatımın en güzel armağanını verdi.. -
@davetsiz en azindan mutlu biseyler var.Allah mutluluklar versin kardeşim
-
@north-remembers hocam erteleme talebiniz neden red edildi benim de odemem ekimde basliyor da merak ettim,ayrica kucuk de bir dert degil gercekten artik issizligi borcum icin takmaya basladim:(
-
@duyguuu37 hocam reddedilmedi talebim yarın erteleyeceğim iş kaydım yok sigortada kesin ertelenecek ama ödemeye başladığım zaman 3 bin lira fazla ödeyeceğim o canımı sıktı
-
@north-remembers hocam benimde yuksek lisans kredisi taksitlerim 750 ser lira dediginiz gibi erteleme yaparsam 1000 lira filan olacak:(hem issiz hemde dunya borcumuz var sahane
-
@duyguuu37 ooo sizin de baya çokmuş hocam Allah sabır versin bizlere vallahi o kredileri aldık okumak için geri ödemek cidden zor işsizlik de kötü hayat her yerden vuruyor
-
1 yıl önce bugün.
Yaşadığım sıkıntıya sıkıntının katlandığı bir gündü. Hayatımda bir daha duymak istemeyeceğim şeyleri duyduğum. Sabah ki duyduklarımdan sonra akşam saçıma beyazın düştüğü gün. İnsan sınanmadığı acıyı ne kolay sanıyor. Geriye dönüp baktım ilk defa da film sahnelerinde yanan büyük gemiden uçaktan sağ çıkıp yürüyen kişi gibi hissediyorum. Ee ne demişler öldürmeyen acı güçlendirir. Evet acı şekilde güçlendiriyor. Aslında çok mu güçsüz yapıyor bilemedim.
1 yıl sonra bugün.
Saçlarımda beyazlar olsa da göz kenarlarımda çizgiler olsa da , yaşadıklarımın yüzümde bıraktığj acı tebessüm kalsa da bugün bu hayatta verdiğim savaşın kırık dökük zaferini kutluyorum.( bugün düşündüm de hayat öyle kısa ki ; sınav telaşı , mülakat telaşı, evlilik telaşı .. vs vs düşünmekten acaba sağlığıma bu kadar zaman ayırsaydım başarılı olamaz mıydım? Ya annemden babamdan çaldıklarım..
İşsiz olmuyor el mahkum mecburuz. Çalış kızım belki memur olursun çalış kızım belki tatmin olursun.. o kadar sorguladım ki ben ne yapıyorum diye ? Çözüm bulamadım.
Ama bildiğim en önemli şey sağlık, hep sağlık.. )
Törpülenmiş ruhum, hüzünlü duygularımla yine acaba atanırım mı diye düşüneceğim?
Ben içimi dökmekte pek usta değilim lakin için her defasında beni çok güzel döküyor. Bende sadece toplamaya çalışıyorum.
Selametle. -
Alanda 3. Yılima girerken dönüp baktığımda ne oldu elde koca bi sıfır belirsizlik umutsuzluk yorgunluk ak düşmeye yüz tutan saçlar var elimde. Nereye kadar gidebilirim onu dahi bilmiyorum ama artık lütfen iyi yada kötü bişey olsun. Belirsizlik belimi büktü artık. Kendimi bu kadar ise yaramaz hissetmemstm hiç bi zamn. Lütfen Rabbim bi kapı aç hayrla emek veren herkese
-
Canım sıkılıyor;içim sıkılıyor.
-
Çok garip bi boşluk var. Resmen ne yapacağımı şaşırdım. Sınav maratonu bitince ortada kaldım diziler, romanlar bile keyif vermiyor artık. Sınavlar büyük yer tutuyormuş hayatımda.
-
Hani bazı zamanlar her şey üst üste gelir ya öyle günler... Kaç gündür uyuyamıyorum, gözlerim kan çanağına dönmüş belimin sızısı izin vermiyorki rahat edeyim yatak değil çivili tahta mübarek. Daha önce bel ağrısı nedir bilmeyen ben kaldırımda bisikletli "çarpınca" nasıl bir sızıymış öğrenmiş oldum.
Bu ülkede ben inanmıyorum ki bir insan evladı en az bir kere tacize uğramadan ölsün. Asabım bozuldu iyice. Ağrıya değil sonrasında insanın aklıyla alay edercesine yapılan özürlere. -
Klima baş ağrısı yapıyor artık ve ben bundan şikayet ettiğime göre yaşlanıyorum.
-
beni mi buldu
-
Keşke...
-
Zaten açıklanmayan sınavlar birde üstüne personel kısıntısı alanda 4. Senem 78 85 85 88 puanlar var elenen mülakatlar var 28 yaşına girdim iki gün önce mutsuzum
-
sonra da çıkıp gençler mutsuz, intihar ediyorlar.. ederler tabi!
-
Aydın'da olan yok mu