Olası Sonbahar Dönemi İdari Yargı Hazırlık
-
İnşallah diyerek başlayalım
-
Hayallerim yikildi resmen. 3.hazirandan umutluydum. Ulan tek üvey evlat biziz hic yuzumuz gülmüyor. Hakimlik alımları bile bizden fazla oluyor 2ayda bir hakim aliyorlar
-
Pareto nerelerdesin?
-
Bu başlık yaz sonu gibi hareketlenir
-
Niyeti olan dostlar bence şimdiden hareketlendirsin burayı. Eskiden buralar hep dutluktu derler
-
@davetsiz 2016yılında 1kere Hakimlik açıldı yani öyle 2ayda 1falan olmuyor.
-
Kesin aralıkta idari açılır diyebilir miyiz ? Umarım alımlarda bir değişiklik yaşanmaz. İibf nin dışarıda bırakılması ya da sadece avukatlardan alım gibi..
-
Bakan Bey açıklama yaptığında sonbahar sınavı olacağını söylemisti zaten o alım içinde idarinin olması kuvvetle muhtemel bence. Çalışmalara bu dönemlerde başlamak lazım aslında
-
Umarım açılır karambole yaşıyoruz ne zaman olacak kesin olcak mı kaç kişi hiçbir şey belli değil..
-
Aralik sinavina girdiyseniz en cok hangi bolumde/derste yanlisiniz cikti arkadaslar ?
-
@Alchemist bende en çok vergi hukukunda yanlış çıktı. TVS sormayıp sadece vergi hukuku sorulmuş ve ince detayları görmüşler öyle olunca çok hata yaptım
-
@Harun-Resid evet mesela tasima irsaliyesi sevk irsaliyesi bu soruyu unutamadim benim bir de tarih icler acisiydi
-
@Alchemist bende unutamadım onu sıralamamı zaten vergi düşürdü tarih iyiydi benim tek yanlış çıktı onda
-
@Harun-Resid 4 dogrum vardi sinavdan sonra kupon toplayip tarih ansiklopedisi aldim iyiki vergi hukuku icin oyle bir sey yok
-
@Harun-Resid ben çalışmamıştım vergiden doğrum neredese çıkmadı, diğer kısımlar fule yakındı tarih hariç. Vergi sorularının vergi hukukuyla pek ilgisi yoktu tebligat memuru girde daha iyi yapardı diyebilirim
-
@aliveli önceki yıllara göre ciddi çok uçuk sorulardı yorum türlerini sormak nerde taşıma irsaliyesi sevk irsaliyesi farkını sormak nerde
-
@aliveli hocam sizce idaride iibf kontenjanının kaldirilmasi durumu olabilir mi ? yani 40 kisilik alimdan bile vazgecilebilir mi ?
-
@Alchemist yok hocam 40 kişi alınır, zaten vergi mahkemelerinde teknik bilgi vs anlamında faydası olsun diye alınıyor.
-
hocam beni vergi batırmıştı 8-9 yanlışla, diğer kısımları hangi kaynak-yöntemle fule yakın yaptınız paylaşırmısınız? Ben 72 puan aldım, ortak alandan 9; idari alanından 13 yanlışım vardı. Aralık için tekrar denemek istiyorum
-
Ders ders bakabiliyormuyduk?Yani vergi borclar ayri ayri ne kadar yanlis yaptik nerden baktiniz? Merak ediyorum da ben de nerde yanlis yaptigimi1