Guydaş goy goy sayfası :)
-
@10sanli masabaşı mı:))) hocam naptin batirdin adamı;)
-
BU NE CESARETTİR AMAN YARABBİ SENİ TANIMAK İSTİYORUM YİĞİDİM BENİ MUTLAKA ARA @aycan
-
evet biraz az kişiyiz
-
@10sanli vur diyince öldürüyon elinin ayarı yok illa böbreğimi sattıracan bana
-
@bombiksmori yok be okadar pahalı değil daha geçen arkadaşla orda yedik biz 65 ödedik iki kişi dua etsin nusr-et demiyorum
-
hahahaha @keynesin-amcası hocam valla okadar pahalı değil ya mesela külbastı 28 lira ayran al yanına 34 lira kişi başı
-
Sayfalara yetisemiyorum yahu biraz yavaş
-
@pomak mutfağa sokulmıcaksaj öyle mobinge bende razıyımev kızı olup evde ders çalışmak zor kütüphaneye gitsem hergün işten kaytardın diyolar asıl mobingi annem uyguluyo
-
@10sanli hocam yapma ben ankarada iki yil yaşadım masabaşı bizi aşar:))
-
@10sanli hemen de anladın hocam pratik zeka bu işte
-
arkadaşlar ben çok yorgunum bugün.hepinize iyi geceler.iyi goy goylar.inş bir gün buradaki dostluğumuz gerçek hayatada yansır.hepinize kalpcikler.esen kalın
-
-
@keynesin-amcası hocam sizin organlar tehlikede kanmayin:))
-
@10sanli nusreti diyom o kadar da sıkıntı yok hallederiz:)
-
@keynesin-amcası mektup yazmayı da hiç sevmem kadere bak Cumhurbaşkanına yazacak olduk.
-
@keynesin-amcası bi gün nusr-et'e cesaret edip gitmek istiyorum ama harbiden ne kadar kitlerler onu kestiremiyorum bahcelievlerdeymiş ankarada
-
Hepinize iyi geceler millet benden Hayır yok bu gece yazılanları takip edemiyorum arada bi yazıyorum bolmeyeyim sizleri
-
@Nasip watsap a yaz once sonra onu beyaz kağıda geçir gönder
-
@keynesin-amcası yok hocam ben senin taktiği yapcam atandıktan sonra atanamamış bi iibfliyle evlencem bu yükü erkeklerin üzerinden almak lazım biraz
-
@Nasip mektup muhabbeti ne nasıl yazılıyo bende yollıyım