Guydaş goy goy sayfası :)
-
twitterda perşembe diye duyurmuşlar etkinliği
-
@tuntirikos o zaman bize hayırlı tezkereler demek düşer
-
@aylin-yılmaz persembe haftanın son günü zaten nasıl bir mantık anlamıyorum onlar bilmiyormu önümüzdeki hafta kadroyu kaptık kaptık yoksa sınav kpss sonrasına kalır zaman yok
-
@keynesin-amcası o zaman yarın da yapalım etkinliği perşembe de
-
@aylin-yılmaz yapalım
-
dersaneler hocalar yeterince destek olmuyorlar etkinliklerimize , reklamından geçilmeyen yayınlar sponsor olsa
-
@keynesin-amcası eğer tag satın alınmazsa john nash tag ayarlasın yine , herkes birilerini etiketleyerek yazsın
-
@aylin-yılmaz ben neytullaha da msj attım zaman kalmadı dedim dönüş yaparsa heber ederim yapmazsa biz yarın 20.00 de yazalım
-
@keynesin-amcası hocam 150 lira miydi bu etkinlik kaç para toplandı kaç etkinlik alındı var mı bilgisi olan
-
@ddguy bilmiyorum kaç tl toplandığını
-
Valla bu hafta biz bi şeyler yaptık yaptık yoksa martta gelen ilan bizim çok da isimize yaramaz
-
@ddguy 300 TL adem hoca destek verdi Ne kadar toplandı bilmiyoruz 1 etkinlik yapıldı. Benim şahsi düşüncem ve bazı arkadaşlarda öyle diyor. Bu hafta ful etkinlik yapalım. Olan para ile kaç TT Alabılrsek dııger günler de etiketleme yaparız hocam
-
@Nasip valla yapalım napacaksak ya ben varım para toplanacaksa toplansin yine ama bi gün etkinlik olmasın bu hafta çok önemli
-
@mehmedoglu Teşekkür ederim kardeşim, Allah hepimize hayırlısıyla vatani görevini yerine getirmeyi nasip etsin
-
@tuntirikos amin kardeşim inşallah
-
@ddguy aynen hocam bu hafata önemli
-
@AyseTurkmenogl Twitterda takip edin saat tan 20.30 da maliye bakanlığının iibfye kadro vermediğini söyliyelim kendisi cumhurbaşkanlığı baş danışmanl twitter ı daha önce kendisi kullanıyordu
-
Kesin yazın daha önce dm si açıktı ordan msjlara cevap verdiği bile oldu yardımda bulunmuştu sorunumuzu da çözmüştü ama dm sini kapatmış şuan rt lediği şeye bakın twitterı kendisinin kullandığını göreceksiniz herkes 5 tweet atsın yeter @AyseTurkmenogl
-
Diğer sayfadan hiç ses cikmiyo ya hayret bi şey
-
@ddguy onların psikolojisi alt üst olmuş durumda