Guydaş goy goy sayfası :)
-
@keynesin-amcası hocam bi şey sorcam tamamen bilgisizligimden soruyorum gündeme girince noluyo bide etkinlik bence de her gün olsun
-
mektup işi iyi fikir kaç kişi katılır arkadaşlar böyle yazsak
-
@aylin-yılmaz yarın gönderelim ayrıca köşe yazısı parayla yazılmaz ki kime diyecez al bu parayı yaz diye
-
@aylin-yılmaz ben varım ama magduriyetimize yönelik bi şey yapalım şu görevden alınsın bu gelsin diye değil işi zararimiza çevirmeye gerek yok diye düşünüyorum
-
@keynesin-amcası yok gazeteye parayla ilan veriyosun ya
-
@ddguy twitter kullanan herkes görüyor tüm bakanların twitter adresi var hepsi kullanıyor ama naci agbalın göstermelik var aktif değil. Tek o kullanmıyor şans işte
-
@aylin-yılmaz ya o ev araba eleman satmak için veriyorsun
-
@ddguy aynen, saygılı bir biçimde yazmalıyız öfkeye kapılıp kendimizi riske atmayalım
-
@keynesin-amcası kardeşim Ponciğe mesaj attım bi bak
-
@keynesin-amcası ya fikir benim değil her ne şekildeyse işte sonuçta gazetede adımızı gözükecek duyulacak
-
@aylin-yılmaz gazete ilanı alanlar bile bize güler yayınlamazlar zaten 2 santimlik bir yer de yayınlanır o da dünyanın parası
-
@keynesin-amcası hımmm peki yapmayalım onu o zaman
-
@aylin-yılmaz en iyisi mektup yazan var mı iki kişi var şuan sadecd
-
@keynesin-amcası evet 50 100 kişi aynı anda göndersek iyi olur gece grubu görürse kesin katılır onlar da
-
Face dekileri de bilgilendirmek lazım akşam olanlar bi gelsinde yarın gönderelim hemen
-
faceyi kullanmıyorum ben artık , face kullanan arkadaşlar duyursun bi bunu , twitterdan da duyuralım
-
@mehmedoglu Evet o konuda haklisin kpss ile çakişiyor ama biraz altyapim var, sagolsunlar mulakatlardan eleye eleye bi çok sinava girdim hep taze kaldi bilgiler, bu iki ay da biraz sıkı çalişip mayisi telafi etmeyi planliyorum, dönüş ekim sonuna dogru geliyor, kurum sinavlari da muhtemelen kasim aralik olur, askerlik için en iyi aralık bu gibi, hakkimizda hayirlisi .)
-
@keynesin-amcası hocam sen neytullah miydi neydi ona bi tekrar sorsana etkinlikle ilgili ben önce yazdım ama çok cevap vermedi
-
@ddguy akşam sorcam gerekirse toplanan paralar ile sadece bu hafta yapsın zaten referandum öncesi kadro verilmezse umutlar kasım aralığa kalır
-
@ddguy jhon nash daha önce konuşmuştu en iyisi onun konuşması