Guydaş goy goy sayfası :)
-
@bombiksmori sorma sorma bana askerlik anılarını anlatıyo debboy cavusuydum diyo o ne ya dedim. heralde depo cavusu
-
Seçime yetisir mi ne ya..Sagolsun icimizi actı
-
@10sanli debboy cavusu:) bundan gűzel nick olur;)
-
biraz geç oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar birde telefon görüşmem oldu bunu yazan arkadaşla detayları sordum valla anlattım durumu referandum öncesi yapılmazsa hüsran olabilir vs demiş oda yetiştirmeye çalışıyoruz çalışma var ama detaylar hakkında bişey diyemem demiş. Ailesiyle birlikte yemek yiyormuş siyasi bi ortam değilmiş
-
Millet cafe'de Berat Albayrak'ı görüyo bende Hikmet Karamanı gördüm Ankamall'de göre göre
-
@pomak tam bir siyasetçi cevabı
-
@pomak ben iptal kpss yolları gözüktü
-
Yine mi kpss........................
-
koruma falan yokmuymus ya yine iyi sorabilmiş valla
-
Berat albayrak bilmiyorum diyememiş bişey demiş olmak için demiş moral bozmaya gerek yok bence
-
arkadaşlar çalışma varmıştan nasıl kpss yolunu buldunuz? çalışma varsa bu referandum öncesi olur. Çalışma yokta diyebilirdi.
-
@mehmedoglu sen yazmasan ben yazacaktım içimden geçen.
-
arkadaş biraz tehditvari konuşmuş alım yapılmazsa işiniz zor gibilerinden bakalım belkide bunu göz önüne alabilirler en azından görüşmelerde konusu açılırsa gözardı edemezler bizi
-
Kpss değilde o lanet olası elektronik saat var ya köşede onu görecek olmak tüylerimi diken diken ediyo @bombiksmori
-
@10sanli ailesiyle yemek yiyormuş
-
@pomak Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
arkadaş biraz tehditvari konuşmuş alım yapılmazsa işiniz zor gibilerinden bakalım belkide bunu göz önüne alabilirler en azından görüşmelerde konusu açılırsa gözardı edemezler bizi
o arkadaş yürek mi yemiş:)) bide adama niye tehditvari konuşuoki adam enerji bakanı:))
-
@kozexpo ahhah
-
@Nasip aklın yolu bir
-
@kozexpo Adana 001 kebab hocam kordon da
-
iyi akşamlar gençler ben gidiyom