Guydaş goy goy sayfası :)
-
@bombiksmori darbe falan derken güzelim GATA yerle bir olmuş. ne diyeyim üzüldüm biraz ona heybeti yeterdi oranın. gatanın orda oturuyorum ben buarada
-
@Nasip şirketlerden daha iyi para veriyor otel muhasebecilerine 2 3 yıl sınra 5 6 alırsın çok denedim otele muhaseye girmeye ama tanıdık yok işte
-
Bende yazin rizeye cay toplamaya gidicem. Parasi cok iyi arkadaslar tavsiye ederim:)
-
@10sanli gatanin oralari hatirlamaya calisiyorum:)
-
ankara yı sevdin mi bari suan nerdesin ? @bombiksmori
-
@keynesin-amcası tanıdık olmayınca olmuyo kardeşim burası bile akrama baya sıkıntı çıkarsa seni biliriz filan diye söylemişler.
-
@10sanli bayburtluyum ama erzurumda yasiyorum su an hocam:) ankara biraz soguk gri bi sehirdi sanki ama yinede guzel anilar biriktirdigim bi sehir tabi:)
-
@Nasip hayırlıs olsun kardeşim bana da orda mutfaktan bir iş ayarla
-
@pomak in son duyumunu diger basliga soyleyip kactim hemen:)insallah kizip bisey demezler bana
-
@bombiksmori vay be bayburtlu biriyle tanıstım ya hocam bayburtta niye kalmadınız acaba
-
@bombiksmori Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
on duyumunu diger basliga soyleyip kactim hemen:)insallah kizip bisey demezler bana
eyvah eyvah seni mahfedicekler :))
-
@10sanli sadece bir kac ayligina ablamin yanina geldim hocam kafa dinlemece diyelim:) simdilik ara sira gidiyorum bayburta
-
@pomak cok korkuyorum ama valla kotu bi niyetim yoktu bilsinler istedim:)
-
@bombiksmori linç is coming
-
@aycan su an biri cok fena ustume geliyo koruyun beni:))
-
@bombiksmori birazdan sana kaynak soracaklar kim gitmiş nerde olmuş ne sormuş vs vs vs
-
@bombiksmori peki il tercihini neresi düşünüyosun ilan gelirse
-
@bombiksmori dur defansa geliyorum ben
-
@pomak direk sizin adinizi vercem:))
-
@aycan aycan hanım nerelerdesiniz