Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aylin-yılmaz bende yaziciim insallah
-
@pomak bi elin yağ da bi elin balda gözler ilanda o zmn
-
@aycan sen kaşınıyosun yumurta kaynatabiliyosan razıyım ona
-
@aylin-yılmaz dikkate alır mı ki? adamın işleri başindan aşkın.dunyayla ugraşrken.guycularla mı birde ugraşcak.bilemedim.ama yinede siz vaesanız bende varım.katılırım
-
Mektup işini cuma gondersek çok mu geç olur benim burda dışarı çıkmam sıkıntı da biraz
-
@10sanli kurum sınavına geleyim sana normal ısamrlayayım istediğin yere gideriz pizza tost neymiş:)
-
@jevons gel bide bana sor yağı balı neler çekiyorum bi bilsen böyle mobing hiçbi yerde görülmedi
-
@kubraguy insanın hayatı değişiyo dimi kosup zıplamak istiyosun eve gelince rüya bitiyo sadece
-
@keynesin-amcası hocam sen niye bana oynuyosun ya gözümden kaçmıyo bitirmeye mi çalışıyosun beni @10sanli hocam benim de maharetlerimi sorunca sanki arkadaşları bi kıyaslama gayesi var gibi geldi bana ayrıca evet ideal evlenilecek hatun da olurum yani zamanı gelince
-
Mektup bende yazarım valla @aylin-yılmaz
-
Bide bu etkinlik işi nolacak millet ise yarar diyosaniz para toplayalim mi yada boş mu verelim
-
evlede sıkıntım yokta.bütün mesele odama girip çalşma masamı gördüğumde başlıyor.ıyy
-
kaç kişi olduk şimdi toplam keynesin amcası bi say
-
@aylin-yılmaz 5 kişi
-
@mehmedoglu böyle böyle ilana kdr iktisatı alır yürürüz ilan gelsinde adım silinsin hafızalardan
-
@10sanli bu ne alçakgönüllülük ya rabbi diyeyim gerini sen tamamla
-
eyvallah akrdeşim canının sağlığı yeter ama masabaşı'na gider hep beraber güzel bi yemek yeriz anakrada @keynesin-amcası istiyosanız nusr'et'e gidip tuzlama yapalım
-
@aycan sen kpss den umudu kestin gibi birden yemek yaparım ideal eş olurum demeler falan sana da bir guy bulalım
-
@keynesin-amcası daha çok kişi lazım degilmidir sizce efendim
-
@keynesin-amcası kanka tek bir metin mi yazacağız yoksa ayrı mı