Guydaş goy goy sayfası :)
-
@ddguy Kardeşim hoşgeldin
-
@bombiksmori Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@kozexpo evet devlet erkaniyla nadir diyaloglarimdan:))
Bende mesut yılmaza yazdım. Konuşması gibi yazı yazmasıda ağırdır diye hala karşılık bekliyorum:))
-
@10sanli merhabaaa nasılsın hocam canın sıkkın mis hayırdır bi olay varsa hemmen dahil olalim
-
@ddguy sorma hocam mahvoldum bugun. Acil is lazim bu ev kizligi zor zanaat:))
-
@bombiksmori bu gidişle biz ev kizliginda master yapicaz gibi geliyo bana
-
@kozexpo hocam sesli guldum:)) siz daha epey beklersiniz pek bi ıııı derdi konusurken;)
-
@Nasip yok hocam ama bileydim tee o zamandan isterdim:))
-
@ddguy Yok hocam ya bugün boşa gitti onunda dışında bişey yok çok şükür. Ders calısacaktım baktım ortam iyi burda kapattım kitabı
-
@10sanli şu süreç bi belli olsa hepimiz deli gibi çalışcaz da işte nasip boyleymis @pomak hocam bizle dalga mi geciyon hadi ya ber bombayı havamiz yerine gelsin
-
kadir koç takmadı beni gidiyom ben canlı yayındaymış o kadar guy u sordum cevap bile vermedi
-
Aslında GİB'e gidip resmi siteye haberleri kim giriyosa onu bulmak lazım, gir lan cabuk su ilanı dicez, ilan düştükten sonra zaten baska careleri kalmaz
-
@keynesin-amcası bişi derdim onada neyse...
-
@10sanli bizim bi hacker bulamamız lazım o yüklesin oraya sonra bizene verdiniz bi kere deriz mecbur verirler
-
@bombiksmori iyiki de İİBF yi istemişsin hocam önce Bülent Arınca Sonra Cumhurbaşkanına mektup yazmak İİBF liye nasip olur ancak.Bır de CBaskanı da dönerse (İnşallah) süper olur
-
İlanı siteye bi girebilsek iş tamam aslında geri dönüş yapamazlar
-
@Nasip bazen pisman olsam da cogunlukla iyi ki diyorum:)
-
Ilkokuldaykende evden kaçıp tansu çillerin mitingine gitmistim:))
-
@bombiksmori kaç yılının mezunusun
-
@bombiksmori Tansu Çiller'in bundan haberi olsa alnından öperdi
-
@keynesin-amcası 2012