Guydaş goy goy sayfası :)
-
Etlik'te ev fiyatlarında Antares AVM yüzünden patlama oldu şahsen ev 200 ise 300 oldu @bombiksmori
-
@keynesin-amcası yaza kadar belki guy oluruz ya cok plan yapmayalim;)
-
@pomak ben yazın bodruma gidecem büyük ihtimal ilan gelmezse eğer türkçe olsun yeter
-
@ddguy Aydın ve İzmirden elendim ilk aklımda izmir var yine antalyada 2. Sırada
-
@bombiksmori inş olurda gitmeyşz
-
@keynesin-amcası Türkçe biraz sıkıntı gramer sıfır
-
etlikte nereyi biliyosun mesela ilk aklına gelen yer ? @bombiksmori
-
@10sanli e iyiymis hocam:) bi dikmen deil yani
-
@pomak bende de gramer yok gideceğim otelde genelde ünlüler futbolcular geliyor güzel bahşiş bırakıyorlar sudi arabistan kıralı geldi 1000 euro bahşiş bırakmıştı içim eridi 1000 euroyu görünce
-
@10sanli antares :))) bide gata dicem ama orasi etlik sayilir mi:))
-
@10sanli hepimiz için hayırlısı hocam doğru bi gelsınde
-
@bombiksmori yok ya dikmen cok pahalandı oraya vadi yapıldı ya yanıyo resmen, bi dondurma aldım vadide kagıt helvalı, 20 lira dedi. geride veremedim dondurmayı
-
@keynesin-amcası insallah gerek kalmaz hocam
-
@Nasip sen ne iş yapacan muhasebe mi
-
sayılır tabi etlik göbek işte orası karşısında lise vardı gatanın bildin mi @bombiksmori
-
@10sanli iflasın eşiğine getirir insani:)
-
@10sanli lise mi bi dusuneyim:) sanirim animsayamadim hocam
-
gata simdi arastırma hastanesi oldu gatalıgı falan kalmadı.. cok acayip biyerdi orası ya gecen gittik bildign basit bi hastaneye dönmüş @bombiksmori
-
@10sanli ne heybetli bi binaydi orasi ya:) onunden gecerken bile bi ciddiyet veriyodu:)
-
@keynesin-amcası evt kanka bi akrabam kemerde ben alana hazırlanıyorum diye söylemiyorum. Bu yıl yine elenince ailesi söyledi gıdermısın diye ben de olur dedim. Ama turizm sıkıntıdaymıs biraz o risk var