Guydaş goy goy sayfası :)
-
@10sanli ben bi oturuşta büyük boy pizzayı gömüyorum
-
@aylin-yılmaz hepimiz öyleyiz zaten. ben burada kürşadn duyumuyla ayaklandm.kpssden beri ilk defa basladm muhasebe maliyeyi bitrdim.sonra yine bıraktım.
-
@keynesin-amcası tamam sana bi büyük boy pizza söz gelmzse sen bana ama
-
@aylin-yılmaz hiç bilmiyorm bnde sizin gibi gelecek diyene seviniyorm gelmicek diyene üzülüyorm duyduğumu yazdm gençler
-
@pomak valla bugün @keynesin-amcası nin dediği ayse hanima yazdık şimdilik bi şey yok gibi
-
@keynesin-amcası kilo kaç.? boy?.
-
@keynesin-amcası bugün pizza yaptım dominos pizza ya para yetmiyo artık pizza yapmayı öğrendm bn de
-
@kubraguy 173 cm idi 3 sene önce kiloda 85 90 arası
-
bizim kızlar masallah pek hamarat kek yapanı mı dersin pizza yapanı mı @aylin-yılmaz @bombiksmori
-
@jevons en azından haftaya daha netleşir belki milli eğitim bakanı gibi bakan tv de söyler haftaya şu kadar alım ilanı yapacağız diye
-
@keynesin-amcası @canaycan9
-
@ddguy ben bugün pek müsait olamadım giremedim o yüzden haberim de olmadı haliyle neyse yarın tgrt ye yardırırız yine
-
@aylin-yılmaz sende evde kalmazsın
-
-
@kubraguy ben kpssden hemen sonra başladım ilan gelicek diye malum duyumlarda da bi süreklilik vardı hiç bırakmadım ama 20 net artmış netim çok yıprandımm
-
@10sanli düşüneyim bunu
-
@kubraguy hocam artık yardır kpss'ye bizde öyle yapıyoruz gezmeyi bırak artık bak daha fazla kopma
-
@mehmedoglu sonunda beni anlayan biri geldi
-
@mehmedoglu o zaman problem yok yani .D
-
Murat eğitim kurumlarının da kolu uzundur doğruluk ihtimali diğer hocalara göre daha fazladır şahsi fikrim