Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aycan affina sıginırım efendim kusuruma bakmayın telefonun manyakligina uğradım yoksa öyle bi hata yapar miyim sana
-
@Keynesin-amcası , keynesin amcasından sakının gençler , her gördüğünüze artık keynesin amcasıymış gibi yaklaşın yüzde 75 odur
-
bombiksmori nerelerde ya @bombiksmori
-
@kozexpo hocam dil yoksa nasıl yapcan ki seni kim eksiledi yine
-
Hadi iyi geceler yatıyom ben bugün çok ders çalıştım beynim yandı
-
harbi beni eksileyen cengaver çıksın ortaya:) hiç kurum sınavına giremedim bi o psikolojiyi yaşamak istiyorum:)
-
@Keynesin-amcası kaç saat calistin bakalım ya ben ilk defa kurum sınavına gircem biraz yardimci olun kaç saat çalışmam gerek nasıl çalışmam gerek millet @aycan @10sanli @aylin-yılmaz siz nasıl çalışıyonuz
-
@kozexpo o eksileyen hep var her gün birini eksiliyor
-
@kozexpo karar senin hocam bende hiç girmedim valla denemek için gir istiyosan
-
@ddguy msj attmıştım sana
-
@ddguy estağfurullah sadece bi ara gelmedim diye beni unuttun sandım bu arada ddguy ne demek
-
@ddguy kpss gibi hukuk kitabında her gün bir konuyu soru üzerinden çözüyorm mesela her ders böyle arada bi hafta boyunca sırf deneme çözüyorm
-
@ddguy hocam benim sistem biraz değişik bünye kaldırmayabilir ben her gün her derse bakıp 50'şer soru atıyorum. Ama rahat ol bu gidişle kurum sınavına girmicez
-
Denemeyi 40 lı olanlardan mı çözüyosunuz ben bulamadım. çıksın onlar zamana göre denicem kendimi
-
@aycan isim Soyisim baş harfleri ve guy
-
@10sanli bende her gün her derse bakıyorum hukuktan murat iktisat themis muhasebe numerus maliye murat temel kaynaklarim bunlar yeterli mj @aycan @aylin-yılmaz
-
@ddguy hocam bir maliye mezunu olarak ben muratın yayınlarını daha çok kanundan kopyala yapıştır olarak görüyorum mahmut kalenderoğlunu öneririm adam bir harika
-
@aycan Mahmut bende de var güzeldir aycan hanım
-
@aycan bende maliye mezunuyum hocam hatta şu muratin öğretmenin ders notları kitabı var paso onu tekrar ediyorum ama dediğin kaynağa da bi bakayim
-
@kozexpo ben daha denemeye başlamadim konu tekrarı yapıyorum şu an sürekli ama kendimi eksik hissediyorum ya