Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aycan yok hocam tdk yı hiç karıştırmayalım bu ise:))bi ton prosedűrű vardır kesin
-
@aycan bilahare dedim zaten hocam nasıl isterseniz
-
@aycan ben sustum hocam
-
youtube de sorun mu var
-
@Keynesin-amcası denedim çalışıyor
-
@meltem_90 sorun bende demekki tşkler
-
@meltem_90 tamam düzeldi şimdi
-
beyniniz biraz yansın saat 23.00 da cvp gelir
-
@Keynesin-amcası şık yok cvp alalım
-
@Keynesin-amcası hocam burda verilen çekler ve odeme emirleri hesabinin kullanilmasi yanlis zannedersem zira cek daha onceden keside edildigi icin alicilar diye kaydediyoduk diye hatirliyorum? Ama yanlis olabilir muhasebe calismayali epey oldu
-
@Keynesin-amcası cevabi sizde mevcutsa ogrenelim merak ettim
-
Arkadaşlar totem yapıyorum ve ilan gelene kadar foruma bakmayı bırakıyorum inşallah ve inşallah ilan gelir Dua ediyorum hepimize biz mazlumuz ve allah büyük
-
Düzeltilmezki zaten doğru kayıt yapmış:D keşide ettiğinde alacağa kaydetti bankadan ödeyince de borca kaydedip kapamış işte:)
-
@bombiksmori Hocam VÇÖE hesabı 2000 borçlu bankalar 20000 alacaklı 18000 lik fark var onun muhasebeleştirilmesi sorulmuş
-
ohaa rakamlara dikkat etmedim:D ikisinide 20.00 sandım göz yanılsaması:D
-
@kozexpo hocam alt kismi dogru da ustunden emin olamadim
-
@bombiksmori senin acilen muhasebe çalışman lazım çok karıştırmışsın muhasebeyi donem sonunda verilen cekler ve öd emirleri yani çekte vade olmadığı için borç senetlerine aktarılır burda verilen çekler ve ödeme emirlerinin tahsl kaydı yanlışlığı sorulmuş cvp da
-
-
@Keynesin-amcası hocam en son ne zaman muhasebe calistigimi soylesem beni esefle kınarsiniz zaten:))
-
@bombiksmori soylemene gerek yok kınıyorum seni