Guydaş goy goy sayfası :)
-
@bombiksmori şah ve sultan benim favorim daha başlamadım elimdekine ama her an favorim değişebilir bence hala daha kelimeler o adama tapınıyor :))(
-
@kozexpo ne yüce gönüllü bi adam allahım
-
@aycan şah ve sultan da harikaydı. Bitsin istemedim:)
-
@bombiksmori yazın tarihimizde her zaman yeri başka olacak bir yazar vesselam. Bizi okuyorsa burdan selamlar gönderiyorum kendisine :)))))
-
@aycan mutlak surette okuyordur;)) ahmet űmit nazan bekiroğlu ve beşir ayvazoğlunu da beğenerek okurum hocam.. ve tabi ali ural asla vazgeçemediğim:))
-
İskender Pala yı ergenekon ve balyoz davalarından tanırım:) Hergün çıkar ateşli şekilde sivilleşmeyi savunurdu stv de:) O yüzden pek sevmem. edebi yönü iyidir orası ayrı. Karakter meselesi
-
@bombiksmori ali uralı çok duydum ama okuma fırsatım olmadı pek. Ahmet ümit de kesinlikle polisiye dalında ülkede başat yazarlardan biri. Ben daha çok cumhuriyet dönemi edebiyatı ve polisiye romanlarla ilgileniyorum. Şevket rado bambaşka bir adam ama onu da severek okurum hem de her yıl okudugum kitaplarını baştan okuyorum ve her seferinde farklı bir tat alıyorum adam zamansız yapcak bişey yok
-
@kozexpo edebi yőnű dışında farklı meseleler işin icine girerse okuyacak yazar bulamayız:) kalemine bakarım, okurken sarıp sarmalıyosa tamamdır:)
-
@aycan Ali uralın belli kitaplarını belki defalarca okumuşumdur. Onun yerine kimseleri koyamıyorum:))
-
@bombiksmori Belkide bu konular için hassasım ondandır:)
-
@kozexpo nerden geliyor hocam bu hassasiyet
-
Neyse ben gidiom anayasa bakcam siz edebiyat tartışın:))
-
@kozexpo olabilir hocam karakter meselesi:))
-
@bombiksmori şu sınavları bir atlatayım ilk işim ali beyin kitabına başlamak olacak var mı peki bir önerin
-
@aycan Sevmiyorum kaypak insanları. Belki ondandır. Allah düşmanın bile dik duruşlusunu versin:)
-
@aycan olmaz mı:) su hayatta iki kitap her daim başucumda durur hocam. Biri kűçűk prens ki okumadiysaniz siddetle tavsiye ederim hatta sinemaya uyarlanmisti bi ara. Digeri de Ali Uralın Posta Kutusundaki Mızıka:)
-
Bende emrah serbesi severim mesela:) ergenliğimi anlatıo adam resmen:))
-
@kozexpo hocam bir insanın " kaypak " duğuna nasıl karar veririz? Sizce gőreceli midir bu konu?
-
@kozexpo wooow ne kadar hoş bir düşünce karşına hep mert insanlar çıkması dileklerimle
-
@kozexpo hmm műptezeller diyosunuz:))