Guydaş goy goy sayfası :)
-
@keynesin-amcası keynes in amcasının kime ne zararı olmuş ki eksileyen derdin ne @mehmedoglu sinsirellalar onlar
-
Aynen @miss-smith
-
Merakli gőzler başlığımızı uzaktan sessizce takip edecek demistim teee ilk sayfada:))
-
@İnmyheart haber zor hocam ya ben bi haber geliceni düşünmüyorum açıkçası
-
tgrt ye yazıyo muyuz bugün
-
@bombiksmori 2 kilo verdin sayemde
-
@ddguy tek umut Kadir Koc kaldi subat sonu demisti:(
-
@aylin-yılmaz bizde misafir var hocam benim katılmam Zor bugün ama bosaldikca atarım bana uyar
-
Bi hafta daha bekleyelim gelmezse açarız müslüm babayı jiletleriz kendimizi
-
@İnmyheart o adam d bi garip bi dediği bi dediğini tutmuyo ama umut etmek için maalesef onun bile duyumuna inanır olduk
-
@ddguy yazalım diyenler varsa yazarız yoksa bugün ben de yazacak havada değilim pek
-
@keynesin-amcası hocam taktın kiloya:)) cok sukur o noktada bi sıkıntım yok:)) yani boş yere gitti benim kilolar:))
-
klasik duyumculara inanmayın artık hele ki bu duyumcular dersane ya da hocalarsa
-
@aylin-yılmaz senin halin yoksa zaten yapmayalım hocam sen iyi atiyon Tweet gerçi TGRT senle beni sallamiyo da @pomak hocam lazım TGRT ye onun da sesi çıkmıyo bu ara
-
@aylin-yılmaz yazırız sabah milletvekillerine tweet atıyordum bir resimde iki vekil oturmuş tgrt haberi izliyordu valla
-
@İnmyheart İlan ile sınav aradında 45 gün oluyor hesaplayın işte ne zaman gelir ..
Mayısın son 2 haftası olmaz kpss vsr
Nisan 16 referandum
İşimiz çok zor rabbim yardım etsin -
@aylin-yılmaz senin niye canın sıkkın kardeşim sınav için mi başka derdin mi var
-
@ddguy en son yaptığımız etkinlikte yine 100 e yakın tweet atmışım hiç birini yayınlamadılar
-
@aylin-yılmaz benimde aynı
-
@miss-smith 14 mart diyen vardi subatta glmzse 14 marta kadar yine umut ederm bn