Guydaş goy goy sayfası :)
-
@bombiksmori tamam sanada balık ekmek ısmarlıcam ama sana marmariste değil bodrumda:)))
-
@kozexpo Balık ekmek severim:)Peki niçin bodrum?
-
aylinleri karıştırmadım ki ben kayseride yaşamakla kayseri olmayı karıştırdım sadece @bombiksmori
-
@bombiksmori yokk ben keynesin amcası gibi değilimmm tek bir adım var aylin yılmaz sonuna siz hanım ağam ekleyin
-
@bombiksmori Hayatımda tanıdıgım tek aylinde bu aylin ayrıca @aylin-yılmaz
-
@10sanli Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@aylin-yılmaz suan cok pis pot kırdım galiba tüh yaa okadar cok kızla konusuyorum ki hangi aylindi yaa acaba o
Ispat iddia sahibine aittir:))
-
@bombiksmori aycana marmariste dedim sanada bodrumda:) bodrumda hesap kabarık gelir ben bi lavaboya giderim o ara sen halledersin. su 5 tl ordan pay biç:DD
-
@aylin-yılmaz ne demek istiyorsun köy başsız mı kalsın
-
@kozexpo hocam bakıyorum unutmamışsın bizim yemek işini
-
@kozexpo hocam tűrkiye de hiç gitmediğim tek bőlge;) planlarım arasında da yok malesef:)
-
@10sanli yeter yeterr tmm anladık kayseride oturuyorm bir şeyin duyulmasını istiyorsanız 10sanlıya söylemeniz yeterli köy ahalisi
-
@aylin-yılmaz ifşa oldun
-
@köyün-ağası yook ya kuzgun leşe ya devlet başa eksik olmaa başımızdan ağam
-
@aycan Söz verdik:)
-
@kozexpo sen adamsın bu cevabın üzerine balık ekmekler benden
-
Ben onu esprisine söyledim yaa @bombiksmori kendisine soralım o anladı demek istediğimi ama beni neden bile bile gömdü merak ediyorum @aylin-yılmaz
-
@bombiksmori İlginç herkesin geldiği yerler burası:) yazın 34 ve 06 plakadan geçilmez:)
-
@10sanli aylin kendini kurtarmak için seni yaktı
-
Beni unutmissunuz ha aşk olsun size bak şimdi @kozexpo yazma bak ıspartayı yazarım dicek
-
@kozexpo ben herkes değilim:)