Guydaş goy goy sayfası :)
-
@keynesin-amcası iyi yazalım o zaman
-
@İnmyheart zaten 14 marttan sonra sınav kpss sonrası olur adam son tarihi yazmış gelirse bak yazdım diyecek 14 marttan sonra gelmez zaten
-
@ddguy sınav açılmaması 15 şubatta da gelmeyince iyice umudum kesildi bir de sinir oluyorum , geçen yıldan 65 civarı puan alıp da , bak senin puanın bi işe yaramadı ilan da gelmedi diyenler var parçalayasım geliyo fırsatçıları
-
@keynesin-amcası çok sağol:)
-
@aylin-yılmaz benimde hocam hele bu ara sınavla ilgili bi şey demeseler bile önüme geleni parcalayasim geliyo
-
-
O da dogru @keynesin-amcası
-
Kadir Koca yazdm bu haftaici gelirmi diye bilmiyorum insallah yazmis
-
Sabırla neden atanmadıgınızı anlatmayı denediniz mi soranlara? Ben artık uzun hikaye diyip geçiyorum
-
@İnmyheart ins diyorum bende
-
Bilmiyosan niye bizi umutlandrdin be adam! (Diyemedi)
-
@aylin-yılmaz Bide ben 70 aldım sen 82 aldın ne fark var kanka suan aramızda diyenler var Haklı gerçi ama hatta o kpss defterini kapattı özelde işe girdi ben hala aynı yerdeyim
-
@aylin-yılmaz dışardayım şu anda etkinliğe yetişicem inşallah GUY olan arkadaşlarla toplandıkta :))
-
@İnmyheart önce kasım içindd gelecek dedi gelmedi aralık dedi olmadı şubat dedi bakalım bir haftası var ondan sonra ne diyecek
-
@İnmyheart bende yazmıştım guy işi arap saçına döndü demişti ne kdr umut verici bir cvp saolsun
-
Of off kesin subatta da glmz bu ilan @jevons
-
@10sanli hocam hiç açmayın o konuları kuzenim 69 aldı ben 87 aldm ortamlara geliyoruz eee napıyosunuz diyolar ikimizde ders çalışıyoruz diyoruz içim açıyo
-
@İnmyheart ben baştan beri gelirse martta gelir diye düşünüyorum.Az da olsa bi umudum var inan üzülünce sağlığımdan oluyorm bi şey gelmiyo elden ondan akışına bıraktm her gün çalışıyorm ama tempolu çalışmayı bıraktm
-
Nabıonuz gençler:)
-
Insallah gelsin de martta gelsin yeter tukendk artk ya @jevons