Guydaş goy goy sayfası :)
-
Kendinize iyi bakın canlar ben yavaştan uyumaya gidiyorum ben gittikten sonra dedikodumu yapmayın arkamdan herkese iyi geceler
-
@bombiksmori bizi bu hallere koyanlar utansın
-
@bombiksmori gürbetçi olacaz artık yetenek sizsinize katılıp acun abi kanadadan geldim size betboks yapcam deriz
-
@keynesin-amcası zaten bundan gayrı űnlű olma peşinde kosmaktan baska care yok:) ne biliyim yeteneksizsiniz olur survivor olur evleneceksen gel olur:))
-
@canaycan iyi geceler hocam ama sen gittikten sonrasi icin garanti veremeyiz:)
-
@bombiksmori zaten bu devirde ya top cu ya popcu olcan
-
@keynesin-amcası evet yűzyilin en klişe cűmlesi de sizden geldi hocam:)
-
@aylin-yılmaz tgrt de olmasa yazacak kimimiz var:) @bombiksmori cephanelik hocam yarı yolda bırakmasın diye
-
@bombiksmori utandım kendimden şuan ozaman ben süt ümü alıp hintli dayı yı izleyerek yatayım
-
rg yine boş çıktı bu arada
-
@keynesin-amcası yok canim utanilacak bi durum yok:)
-
@bombiksmori tamam utanmiyim hadi .d neyse size iyi dedikodular ben kaçtım
-
İyi geceler dostlar Allah'a emanet olun.
-
selam hanımlar beyler konsey toplantısı sona erdi
-
yok mu kimseee
-
@10sanli herkesler uyudu galiba
-
sen niye ayaktasın hayırdır efkar mı bastı @bombiksmori
-
@10sanli bilmiyorum ki sanırım geç yatmak gibi bi alışkanlık kazandım:) saka bi yana islerimi yetistiriyorum gunduz ders gece is;)
-
@bombiksmori en iyisini yapıyosun çalışmak lazım artık paslandık valla ders calıscaz derken dışarı cıkmayı özlemişim arkadaşlarımla sohbet etmeyi falan
-
@10sanli hocam artık aileden para istemek cok zoruma gidiyo. O yuzden farkli arayışlara giriyorum. Ya cok heveslendim size, arkadaslarimi ozledim birden:)