Guydaş goy goy sayfası :)
-
Dostlar Mayısta askere gidip Ekim sonuna doğru döneyim diye planlamaya başladım Guy ilanı gecikince, yaş oldu 26, beş kurum bir banka mülakatı geldi geçti elde var sıfır, en azından askerliği aradan çıkararak bi rahatlama sağlarım diye düşünüyorum, tereddütüm altyapım olsa bile askerdeyken ders çalışabilecek ortam bulup bulamamam, karar verme aşamasındayım, öneriniz, tavsiyeniz, bir fikriniz varsa paylaşabilir misiniz?
-
@10sanli ilcedeyim ben çok bahar değil ama ankara kadar da değil tabi ortam kış misafir geliyo ablam vmy eğitimde şu an beni sallayan yok
-
@tuntirikos kpss kaçmıyor mu hocam o şekilde, gidiş tarihi ne zaman
-
@ddguy vmy eğitimi denikleri kadar zormuymuş ne diyo ablan
-
@mehmedoglu Valla kardeşim sanırım Mayıs başı olur askerlik şubede soracağim, net olarak ben de bilmiyorum, kpss icin sinav günleri izin veriliyormuş ancak son üç hafta ders çalişma olanağı bulabilir miyim o da biraz gittigimiz yere ve komutanin insiyatifine bagli sanirim, kararsiz kaldim ama bu belirsizlikten artik yoruldum, sanirim gideceğim.
-
@mehmedoglu guy dan geçti hocam o kadar pişman ki anlatamam çok zorlaniyo sınavları zor üstadlar çok sıkıyo memnun değil ama geri dönüşü olmadığı için cabaliyo 3 sene sonrasini düşünerek gidip geliyo
-
@tuntirikos verılıyo kardeşim izin sıkıntı olmaz
-
Ders calisabilen varmi
-
@tuntirikos kardeşim mayıs yerine haziran olsa bende gidebilirdim ama gittiğimizde acemi birliğinde olacağımız için kpss çalışacak pek zamanımız olmaz diye düşünüyorum ve iki sene geçerli olacak o yüzden büyük risk bence mayıs ayı, sonbaharda kurum sınavları olabilir(inşallah olur yani) en mantıkkı tarih 2018 başı gibi duruyo bence kpss ye girme derdimizde olmaz 2017 de iyi bi puan alırsak. Benim düşüncem böyle yine sen bilirsin tabi
-
@ddguy maaş alarak çabalıyo bence çok şikayet etmesin biz maaş almadan çabalıyoruz
-
@İnmyheart ben çalışıyorum kardeşim hedefim girebileceğim ilk kurum sınavında birinci olmak gruptan biri birinci olmak isterse ben ikincide olabilirim o çok problem değil
-
@keynesin-amcası kardeşim senin twitter adresin ne
-
@mehmedoglu insallah:) ben calisamiyorm:/
-
@İnmyheart odaklanma sorunun varsa sesli okumayı dene bende baya işe yarıyor
-
@Nasip ponçik
-
@keynesin-amcası
-
mektup işine ben de varım sadece adresi gönderceğimiz adresi yazın hemen bugün kaleme alıp yazayım yarın da gönderirirm
-
aramızda para toplayıp gazeteye ilan verelim diyenler var ?
-
@aylin-yılmaz cumhurbaşkanlığı külliyesi beştepe ankara herhalde böyle ankaralı değilim ama böyledir
-
@keynesin-amcası evet dostum