Ruh eşini bulamamış iibfliler
-
Biraz ilginç bir başlık ama olması gerekiyordu diyerek açtım ;))
-
Ruh eşini buldukda iş bulamayınca bıraktık biz
-
Valla hocam a grubu demek belirsizlik demek geleceğinin garantisi olmyimca mecburen ayrıldınız demekki Allah yardımcın olsun
-
Haha efsane konu başlıgı olmuş biraz çöpçatan sitesini andırır bir havası var ama olsun artık
-
ilana çıktı da biz mi başvurmadık? bu arada yds alt sınırı var mıymış? hem maaşlar nasıl bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
-
Dülayyy evine dön dülayy
-
@JBSay bu iyiydi
-
Bu arada guyla ilgili birine duyum için soruyorum kolay kolay net şeyler söylemez duyum olumlu dedi detay öğrenebilirsem yazicam
-
@vanner Guy ilanını bu başlık getirirse çok ironik olur:D millet o kadar yazdı gelmedi diğer sayfalarda inşallah bu sayfaya nasip olur:))
-
Ve beklenen konu başlığı da geldi
-
1ay içinde 3000guy .
-
Normal bir başlık altında normal bir konu konuşamaz olmuşuz. İlan, mülakat, sınav, ders dışına çıkamadık gitti. Allah yardımcımız olsun.
-
Ayrıntılar olası durumlar en üst yetkili başkan adını açıklamak istemiyorum sınav olmayacağını söylemiş ancak kontenjan 3000 .Sınav yap derlerse biz on güne ilana cikariz demiş yardımcısı ise tüyo olarak 3000 kişi alınacak 1 ay içinde demiş.bunu yetkili şahıslardan öğrendim isim veremiyorum
-
@vanner sınav olmayacak demek kpss öncesimi olmayacak demek, yoksa biz hobi olarak kadro alıyoruz ama alım yapmayacağız mı demek
-
KPSS öncesi
-
Şu süreçlerde en olmaması gereken şey!
-
Beyler benimki yarı ingiliz vatandaşı tam anlamıyla bilmiyor devlet kurumlarını kıza anlatamadım bi türlü ilan mantığını ayrılacak heralde benden
-
Devreler yandı bende başkan olmıcak demiş kpss öncesi ama yardımcısı 1 ay içinde olcak mı demiş:S
-
İsim veremediğini için izah edemiyorum
-
@vanner kardeş duyumunu aldığın kişinin statüsü ne onu söyle bari