BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Arkadaşlar geçen alimda mülakat sonuçları ne zaman açıklandı tam tarih lazım ama
-
Arkadaşlar Bursa Guy kazanıp sonuç bekleyen var mı aranızda yada diğer alımda atanan?
-
@iktisatcikiz sorunuza verebilecek bir cevabım yok ama inşallah atanırsınız kardeş
-
@accosator inşallah hocam yedek sırası bekleyince her yeri arastiriyoruz
-
@gülümsekaderine 20 Eylül 2017 saat 17 civarı
-
@eeengineer55 çok teşekkür ederim Allah razı olsun
-
@red iyi günler bir soru sormak istiyorum sınavda iktisat maliye sınavları tek oturum şeklinde mi yapılıyor gecen sene berk uzman yardımcılığı için ilk2 soru yapmak zorunlu diğer 5sorudan 3 unu yapınız gibi secmeli tarzındaki usul murakkip lik sinavinda da gecerli mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
arkadaşlar başvuruyu yaptım yazdırdım ancak formda değişiklik yapmak istiyorum başpvuruyu geri çek diyip yeni bir başvuru yapabilirmiyiz bu şekilde yapan var mı?
-
Arkadaşlar murakıplık sınavı nasıl oluyor önceden sınava giren yazabilir mi? Kaç soru soruyorlar her bölümde kaç saat sürüyor..
-
Ben geçen sınav uzmanlığa girdim arkadaşlar yine gireceğim inşaallah. okuduğum kadarıyla soruları tek tek cevaplayım. öncelikle bir arkadaş havalimanindan otobüs var mi demiş atatürkten indiğiniz zaman havalimanı metrosuna binip davutpaşa-itü durağında inebilirsiniz okul metroya çok yakın. hangi oturum saat kaçta bunu orada öğreniyorsunuz önceden bilgilendirme olmaz. geçen yıl mail hesap makinesi getiren diye atılmıştı bu yıl böyle bir bilgilendirme yok. mail beklemeyin gelmezse endişelenmeyin sınav giriş belgenizle ve kalem silgi ile geleceksiniz sınava. telefon serbest kapalı tutmak gerekiyor. geçen yıl uzmanlık ve murakıplıkta ilk gün iktisat-maliye ikisi birlikte ilk oturumdu sonra hukuk ertesi gün muhasebe ve ingilizce oldu. bu yıl uzmanlık bir gün murakiplik 2 gün yapmislar. en zorlayıcı bölüm muhasebedir herseyi soruyorlar neredeyse. tanim, monografi, finansal tablo. ingilizcede elinizden geleni yapın diyorlar. kimsenin moralini bozmak değil amacım ama geçen sene 200 kişi cagirdilarsa sinava 100 kişinin geldiğini varsayalim mülakata 10-15 kişi çağırdılar yani sinav barajını herkes geçemiyor birazda bunun sebebi bence kağıtlara kıt puan vermeleri. herkese kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. bu arada oturum arasında ekmek arası birşeyler ve meyve suyu ikramı var yiyecek veriyorlar merak etmeyin.
-
@jedi-mind-tricks hocam açıklamalar için teşekkürler, ben Allah nasip ederse bddk uzmanlığı sınavına gireceğim yarın işin ilginç tarafı p30 dan başvuru yaptım ancak bu puan türünde muhasebe yok fakat sınavda var ve en korktuğum ders muhasebe.Sizde uzmanlıktada murakıplık gibi muhasebe sorularını kasarlar mı ya da şöyle sorayım uzmanlık sınav soruları ile murakıpların ki farklı mı ?
-
bilişim grubuna yeni mühendis alımları olacak mı arkadaslar
var mı duyum?