skype üzerinden 2017 kpss a grubuna hazırlık
-
Arkadaşlar benim adım ilker 2016 kpss'den 80 üstü puanlar aldım.malum 2017 kpss'ye 3 ay gibi bir zaman kaldı.Hazırlıklara devam ediyorum. Skype üzerinden beraber ders çalışabileceğim bir arkadaş arıyorum.Birlikte çalışmanın daha verimli olacağını düşünüyorum.Eğer ilgilenen varsa bana ilkertasci53@gmail.com bu mail adresinden ulaşabilir.
-
skype üzerinden birlikte ders calısmak mı?? hocam üniversitede her hangi bir dersin vizesine mi hazırlanıyorsunuz. bence kpss 2 kişi calısılacak bir şey değil tek başına calısırsın ders aralarında fikir alısverişinde bulunursun anlarımda skype üzerinden karşılıklı calısma ilk defa duydum böyle bir şeyi acıkcası
-
Konularda anlaşılmayan noktalar için talep ediyorsanız bunu; bilgi alışverişinde bu platform gayet sağlıklı, güvenilir bir ortam sağlıyor. Aklımda oluşan asıl soru, ders çalışabilmek için birine ihtiyaç mı duyuyorsunuz? Yani rekabet, biriyle yarış? Yazdıklarınız bu izlenimi yarattı bende eğer öyleyse size tavsiyem ayna edinin bir tane.
-
arkadaşlar ben daha önce bir arkadaşımla böyle çalışıyorduk. benim bilgisayarımda pdf olarak hukuk muhasebe iktisat maliye kaynakları var. bunlarla beraber çalışıyorduk. önemli gördüğümüz noktaları tartışıyorduk. gayet verımlı ve akılda kalıcı oluyordu. o arkadasım işe gireceği için ben yeni bir arkadaş bakıyorum. denemekten zarar gelmez tabi benim tercihim bunda istekli bir arkadaştır