@zncr Her zaman bende hayirlisi neyse o olsun derim fakat birisi hakkinin yendigini soyluyorsa ve o kisi tanidigim ve guvendigim birisiyse ben onu hakli sayarim tanimadigim kisiyi degil. Kazanan arkadas hakkiyla kazandiysa hic sikinti yapmaz zaten ama sizin burda yazilanlardan caninizin sikilmasi tuhaf.
Başligi amaci disinda kullanma konusunda haklisin ama tek kisilik kadro olunca sinava girenler baslik bile acmamislar bende burada denk gelince yazmak istedim.
AliGÜL tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ebruuu sizinde dediginiz gibi mülakati her iyi gecen ise alinmiyor bu sebeple arkadasimin puani daha iyi olmasina ragmen yerine baskasi atandi.
-
@ebruuu Torpilli atandi demesinin sebebi yazili ve kpss ortalamasinda 1. oldugu ve mulakati iyi gectigi icindir. Mulakati kotu gecse zaten umursamazdi herhalde
-
@ebruuu bende jandarmadaki mulakatta sorulan sorularin hepsini bildim fakat bende yedegim
-
İnsallah herkes icin hayirlisi olur. Yedek mi bilmiyorum.
-
@ebruuu referans derken kendi referanslarimdan bahsediyorum zaten asil olarak kazanmadim yedeklerdeyim. Referanslarim guclu insanlar olsaydi asil listede olurdum. yani referansin listeler aciklandiktan sonra bir hukmu yok.
-
@ebruuu hocam sen bu cevabi verince bende arkadasa sordum sinav nasildi diye yazili %40 kpss %40 mis ve ikisinin ortalamasinda da 1. Gelmis arkadasim mulakatida iyi gecmis. Fakat sonucta atanamadi. Ve bahsettigim arkadas bircok kurumda sinava girdi sizin gibi yani ilk elenisi degil. Bu arada alanini sordum bilgisayar aglari dedi sizin dediginiz networkle ayni herhalde.
-
Ben jandarmada yedekler bize gelir mi diye bekliyorum. Arkadasimda Danistaydaki sonucunu bekliyordu fakat yazili sinavda 1. olmasina ragmen atamasi yapilmadi. Ve torpilli birisini onun yerine atadilar. Sinavda birkac alan varmis. Sizin alaniniz neydi bilmiyorum ama yazilida kacinci oldunuz da atandiniz merak ediyorum. Arkadasim yapilan haksizlik yuzunden suanda issiz ve onun yerine kim atandiysa hakkini da helal etmiyor.Bende Jandarmadaki kadroya olmayacak gozuyle bakmaya basladim cunku referanslarim siradan insanlar. İnsallah birgun torpilsizlerede sira gelir.
-
@ebruuu Danistaydaki bilgisayar müh kadrosuna mi atandiniz?