Sevgili gunluk,
Bugun sevinme sirasi bendeymis hamdolsun. Tek kişilik kadroya basvurdum ve kazandim. Bana nasip eden Rabbim sizlere en iyisini versin tez zamanda insaAllah.
ebruuu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sevgili Günlük📝
-
Sevgili günlük
Bugünde işsizim bu gidişle de öyle olacak galiba. Tanidigim herkes torpil bul yerles nasilsa herkes torpille giriyor ise yoksa boyle beklersin evde diyor. Bu tarz cumleler duymaktan oyle yoruldum ki. Baskasinin hakkina girmek istemedigi icin ayiplanan bir ben miyim? Her ne kadar issiz olsam da memur olma ihtimalim nerdeyse kalmamis olsa da ben nasil baskasinin hakkina girerim günlük ? Dogru yaptigimin farkindayim ve sabirla duayla Allah tan bekliyorum. Ve biliyorum ki bugün degilse de yarin olacak ve vicdanim rahat bir sekilde maasimi alabilecegim.Yarin daha guzel olacak InsaAllah gunlük -
Sevgili günluk bu erkeklerin isi de zor. Isi olmayinca evlenemiyorlar. Ama biz oylemiyiz? Baktim ders calismaktan bunaldim evlensem mi napsam diyorum. Sonra maglum gene kitaplara gomülüyorum
-
@busus ben de ayni durumdayim hatta burada arkadaslarim da senin gibi. Sabrediyorum deme Allah im merhamet et bana diye dua et ve bol bol Allah in isimleriyle ismi azamla dua et. Buradaki herkese dua ediyorum Rabbim en hayirli zamanda en hayirlisini nasip etsin bunlarin hepsi imtihan hamdolsun ki saglimiz yerinde hocam gerisi hallolur insaAllah gönlünu ferah tut. Kul sıkışmayinca Hizir yetismezmis.
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
Yeni yılda forumda değil kurumda görüsmek üzere insaAllah
-
Sevgili gunlük sabah danistayin sinavina girecegim ama sanki kurum sinavi degil de tekrar kpss ye girecekmis gibi bir heyecan basti simdiden. Bi yandanda düsunuyorum sinavi gecsem sanki mulakati gecebilecek miyim? Her seferinde bu sefer olacak diyorum ama o sefer gelmedi sanirim. InsaAllah bu sefer olacak gunlük.
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
@urbancool0635 iyiydi imtihan iste bize de beklemek dustu. InsaAllah sabrin sonu mükafat olur
-
@1umut Allah razi olsun hocam. Insanin emegiyle kul hakki olmadan kazanmasi muthis bir sey hepinize nasip olsun hepiniz tadin bu duyguyu
-
RE: Ilk maaş❤
İlk maaş ya harcanir mi hiç. Paralardan eve duvar kagidi yapacağim
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@zeus Rabbim bu mubarek cuma gunu hurmetine yüzumuzu guldursun insaAllah benim mulakat iyi degildi ama Allah ol der olur diye bekliyorum
ebruuu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 KPSS GK - GY SINAVINDA BAŞARILAR DİLERİZ
Çok şükürki bu sefer bende kendimi deneme amaçlı girdim. Memur olup da sınava girmenin keyfi bir başkaymış Sorulara gelince zor olduğunu düşünmüyorum özellikle güncel ve anayasa kısmı için türkçe de yine zor değildi. İnşaAllah hepinizin atanacağı bir dönem olur arkadaşlar.
-
RE: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
@onderarslan miyop da falan sorun cikmiyor hocam
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@piraye 80 kisi mi alacak muhendis Tovbe o kadar kisi ankarada sinavi kazanamaz
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@piraye saçma hocam tabiki ikametgah ile ne alakasi var bu isin
-
@er-tuğrul sana da hayirli olsun hocam bildirme yapmiyoruz hocam
-
@aybuke bugunun tarihini atmalarinin sebebi bugün giris yapman hocam. Cuma gunu geldi evrak diye cuma yazmaz.
-
@er-tuğrul istemezler o zaman senden hocam. Benden en basta istemislerdi. Raporun gonderilme suresini bilmiyorum cünkü gondermeyecegim zaten memur oldum ben.
-
@er-tuğrul yok hocam. Benim gittigim hastane de askeriyeden devlete dondu 200 lira istediler mecbur veriyorsun hastane degistirme imkaninda yok
-
Bana da mesaj geldi bugün eve de gelmis sevk raporu ayni gun.
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@aligül mulakati her iyi gecen ise alinsaydi oooburadaki herkesin isi olurdu. Kimseyi bu sekilde suclayamazsiniz