TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. zeus
    Z
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 132
    • En İyi 54
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

zeus

@zeus

84
    İtibar
    956
    Profil Görüntülemeleri
    132
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

zeus Takip etme Takip Et

zeus tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı

Bu sayfada olanlar atansın ya .bu sayfadakilerin gerçekten ihtiyaçları var.Hepimizn kalbi yüregi açıklama haberinde.

Allahım bu mübarek gecede bu kullarının dualarını kabul eyle...Gözü kulagı bu alımda olan bizleri sevindir yarabbim...AMİN

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

@calii @ebruuu @mh0182 @rina @westthrace @dilaram @fe-sn-cu @er-tuğrul @ ve aklıma gelmeyenler unuttuklarım.Hepiniz için hayırlısı olsun.Hepimiz inşallah hakkımızla helalinden buraya yerleşiriz.Cuma günü dua edelim birbirimize ve İnşallah aynı çatı altında emekli bile oluruz nasipse ve hayırlıysa.Allahım bizleri bu cuma günü yüzümüzü güldür.Hayırlı bir iş için bu kapıyı aç allahım...

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

@snm hocam burası forum sitesi normal muhabbet edilebilir...Resmi jandarma sitesi değil bilgi ya da haber siteside degil.Zaten o muhabbetler ve muhabbbet sonrası zirve yapan merak istegi gazıyla insanlar bilgi alıyor jandarmayı arıyor sürekli .Burada muhabbet dönecekki bir şeyler paylaşılacak.Siz haber almak istyorsanız bu siteyi takip etmeyin bu yazışmalarımızı.Burada sonuçlar açıklanmyacak Jandarma sayfasına bakın.muhabbete Katılmaya bılırsnız ama yapmayın ben önemli bılgılerı kacıyorum deme lüksünüz yok.Jandarmayı arayın o zman.Okumak zorunda da degılsınız...Merak içinde olan insanlar gunde 3 4 ileti yazıyor sitresini kaderdaşlarıyla paylaşıyo buna karışmayınız lütfen.

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

Hocam tarih belirtmediler ama yani bir ay da geçti o anda puanlanan bir alımda bu kadar beklemek olmamlı diye dile getirebilirz.33 34 gun oldu artık.Bu bizim hakkımız

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

Bakan bugun yurt dışına çıkıyormuş arkdşlar.Kaymaklım sınavıda açıklandıysa bizimkinide onaylamıştır dogrudur.Dün onaylamış olayı dogru o zaman...Bugün inşallah güzel haberleri alırız.Allah nasip ederse kazanırız.Cumanız mübarek olsun...

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

@calii yok hocam vermeyecgım aslaga yedeklere geçmez ya millet işsiz ve kadrolu çogu ankara kadrosu mümkün değil ..ve ailesinde fetö olan zaten jandarmaya mülakata bile gelmez.ilk 2 3 yedekler versin ama gerisi olmaz zaten.Ankara ve kadrolu millet şuan sadece sözleşmeli yerleşebiliyorken kaçırmaz kimse hocam.Yarından itibaren kpss ye çalışıyorum 85,582 olan puanımı 92 yapacagm kararlıyım mülakatlarla üç kuruşluk adamlara boyun egmeden merkezden atanacgm allahıma sıgınarak.planımı yaptım kıtaplarımı ayarladım hocam hesaplaşacgm kansız ve hakkımı yiyen şeref yoksunlarıyla....

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

Bi kazanalımda ne iş yapacgımz kolay 🙂 burası ankara merkez hocam evrak ve takip işleri yapacksn küçük kışladaki gbi yerlerle kıyaslama iş çoktur

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

@hm-emre hocam makine mühendisi şuan taban puanı 88 ve özeldeki şartlardan haberinz yok galiba.Siz ne mezunusnuzda benim bölümüme laf ediyorsunuz.Lisans mezunu şartı tek koşul mu bitti...siz de gidin özelde çalışın o zman .Böyle saçma sapan da yorumlar yapmayın.İşsizki başvuruyoruz .Fabrikalarda süper şartlarda 3000 4000 e işler var evet ben zevkime buraya başvurdum bir ton evrak hazırladım.85 küsür puanımla açıkta kalıp özelde köle mi olayım.Fikrnizi kendınze saklayın.

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

@sinan-ozcan işte hocam bilmeden bana laf etti ve kırdı.Benim ihtiyacımı şartlarımı bilmeden yorum yapıyor.Bakın koca foruma kimse kimse yargılamadı şu zamana kadar herkes kendi durumuna yorum yapıyor ama biri çıkıp yok özelde iş bulur yok şu yok bu.Kardeşim ben 28 yaşındayım iş bulamıyorum 3 aydır.Ve ihtiyacım var bunalımdayım ben her gün aglayarak Allah avuç açıp iş nasip eyle yarabbim diyorum.1 yıl zor şartlarda hazırlandım kpss ye 85,5 puanla atanamadım atanamycgmda bölümümden ne yapayım şimdi ben.Bir yıl emek verdim yemeden içmeden çalıştım.İşim vardı 24 saat üretim yapan fabrikada 24 -08 vardiyasını verdiler bana 1 yıl gece çalıştım sadece 2250 liraya agır sanayi her gun leş gbi kokuyordum kimyasal kokusundaan.Şimdi biri gelmiş iyi şartlar yok bu yok şu.ben erkegım ve 7 aydır evlıyım son 3 aydır işsizim.Allah düşmanıma yaşatmasın bu çareszliği biri gelipte bu lafı edince kanıma dokunuyor ama işte.

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

@calii hocam sen kesin kazandın adam üzülme aldım seni demiş resmen :)))) Çıkarken keşke tamm üzülmüyorum aldıgınız için teşekkür ederim deseydiniz teyit etmeden çıkmıisınız siz .Buda sizin suçunuz boşa stresle bekliyorsunuz

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

zeus tarafından gönderilen son iletiler

@emektar hocam Göç idaresini kazandım.

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

Vay be bu kurumu uzman 3 ten gırıp kazanamamıştım şimdi başka bı yerı kazandım şükür.Bilenler bilir beni eskiler azz muhabbet çevirmedik şurada .Selam hepınıze arkdşlarm

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus
    • RE: Ysk personel alımı 2018

@sbf13 84 85 arası hocam kapatır.

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

Arkdşlar şimdi 4001 lisans mezunları hangi bölümlerine başvurabiliyor acaba ? ZABIT katipligi vhki arşiv gorv.şoför hizmetli vs vs bu4.madde de yazan hepsine birini seçmek kaydıyla herhangi bir bölüm mezunu lisanscı başvurabilir mi

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

Arkdşlar lisans 4001 gbi de başvurabiliyormuyuz o zabıtkatplıgı vhki filan

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

@calii çalış hocam yuklen son kez de ve son kez elimizden geleni yapalım ..belki çok daha iyi yerlere yerleşecgz allahım büyüktür.

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

@dilaram amin hocam hepimize allah yardımcısı olsun.Hepinz eminimki kendiniz için en ideal en dogru kararı verecksınızdır

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

@calii yok hocam vermeyecgım aslaga yedeklere geçmez ya millet işsiz ve kadrolu çogu ankara kadrosu mümkün değil ..ve ailesinde fetö olan zaten jandarmaya mülakata bile gelmez.ilk 2 3 yedekler versin ama gerisi olmaz zaten.Ankara ve kadrolu millet şuan sadece sözleşmeli yerleşebiliyorken kaçırmaz kimse hocam.Yarından itibaren kpss ye çalışıyorum 85,582 olan puanımı 92 yapacagm kararlıyım mülakatlarla üç kuruşluk adamlara boyun egmeden merkezden atanacgm allahıma sıgınarak.planımı yaptım kıtaplarımı ayarladım hocam hesaplaşacgm kansız ve hakkımı yiyen şeref yoksunlarıyla....

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

@calii anlamadım hocam.yedek mi ? Ben 57.yedekmişim....

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus

Way bir hüsran oldu yine...Buranın müdavimleri kazanamadı ...memurlar.net de hiç yazmayanlar forumlara yazmaya başladı kazandım diye ya da şimdi nasıl süreç iileyecek diye merakından.taaa enbaştan heycanla bekleyen bizler maglup olduk yine .Bitti bitti...canm arkdşlarım

KPSS B içinde yayımlandı
      Z
      zeus