arkadaşlar ben kendim için değil eşim için takip ediyorum kazanırsak evrak süreci vs haberleşelim
westthrace
@westthrace
westthrace tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
RE: Fen Edebiyat Mezunu İdari Hakim Adayları
@buseneatanıyorum tüm bölümler tüm ilanlara aynı şekilde başvuruyor be kardeşim biz uydurmuyoruz uzman yrd ilanı çıkar hepsi denk müfettişlik çıkar hepsi denk yahu madem hepsi denk ne haltıma ayrı bölüm bunlar sen söyle madem asıl ben anla veremiyorum açın inceleyin iibf istihdam ilanlarını hepsi tek tip
-
RE: THY Kabin Memurluğu
@kassa97 hocam 8-9 kişilik bir gruba belirli bir konu veriliyor bu konuda herkes fikrini beyan ediyor benim arkadasın gruba acil durum prosedürlerini sormuşlar kısıtlı zamanınızda hangilerini öncelikli uygularsınız vs maksat gruba fikrinizi kabullendirmek başarılar
-
arkadaşlar iki rapor yok ilk hastaneden sağlam alınırsa iş bitiyor ama ilkinden sağlam alınmazsa 2 kez itiraz muayenesinden geçip ikisindende sağlam alınmak zorunda yani 2 kez rapor diye bişey ancak o şekilde var herkese değil
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@diyar kardeş iibflilere bişey mi dedik şimdi biz ?
-
RE: THY Kabin Memurluğu
@kassa97 kendim değil ama bir tanıdığım kazandı yeni
-
iibf devekuşu gibi uç diyorsun deveyim yük taşı diyorsun kuşum zaten bu maliye kamu uli ekonometri vs niye ayrı bölüm aga ünide bir fırsat çıkınca bütün iibf olarak saldırıyorsunuz yav kardeş iktisatla uli arasında nasıl bir benzerlik varda bu iki bölümden hakim çıkacak ha uliden çıkıyorsa matematikçiden de çıkar arkeologtanda
-
yedeklik süresi ile ilgili bilgi alabilen varmı yeni alım olana kadar yedeklik devam mı yoksa asiller başlayınca hak bitiyor mu arıyorum kimse bakmıyor sanırım tel fişini çekmişler
-
@dilaram valla onu kimse bilemez hocam ama merkeziye illa kaçanlar olur
westthrace tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Matematik bölümü mezunları
@burcuburcu yahu soruyu soran ayrı saf sen ayrı saf nerde bütün kadrolar 4001 kardeş?
-
@buseneatanıyorum başka bilmediğin varsa sor aydınlatırız bilmemek değil öğrenmemek ayıp
-
@buseneatanıyorum tüm bölümler tüm ilanlara aynı şekilde başvuruyor be kardeşim biz uydurmuyoruz uzman yrd ilanı çıkar hepsi denk müfettişlik çıkar hepsi denk yahu madem hepsi denk ne haltıma ayrı bölüm bunlar sen söyle madem asıl ben anla veremiyorum açın inceleyin iibf istihdam ilanlarını hepsi tek tip
-
@buseneatanıyorum tam iibfyi anlatan bir post aslında biraz ondan biraz bundan ..
-
iibf devekuşu gibi uç diyorsun deveyim yük taşı diyorsun kuşum zaten bu maliye kamu uli ekonometri vs niye ayrı bölüm aga ünide bir fırsat çıkınca bütün iibf olarak saldırıyorsunuz yav kardeş iktisatla uli arasında nasıl bir benzerlik varda bu iki bölümden hakim çıkacak ha uliden çıkıyorsa matematikçiden de çıkar arkeologtanda
-
@nötrino burda değil hocam bizzat konuştum
-
@nötrino eğer sayı tamamsa yedeklik hakkı bitiyor yanlış bilgi vermeyin
-
@dilaram elden ne gelir ki hocam söyleyin valla yapalım