TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. kassa97
    K
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 3
    • İleti 22
    • En İyi 9
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

kassa97

@kassa97

26
    İtibar
    944
    Profil Görüntülemeleri
    22
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

kassa97 Takip etme Takip Et

kassa97 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları

Ağlayanların birçoğu işine başlamıştır rahat olun:) Bu işsizlikte kimsenin sırf şube geldi diye anında istifa edeceğini sanmam. Ortada kazanılmış bir hak var (istisnalar hariç). Gerçekten bankanın ya da şirketlerin çalışan tercihleri de göz doldurmaya devam ediyor. Mülakattan çıkınca ağlayan, şube çıkınca ağlayan, kpss ile bir yer tutunca istifayı basacak olan birçok insanı aldılar, ne diyelim onlar uğraşsın dursun. Yani bu kadar kırılgan olan insan 2 iş stresi çekince kendisini yerden yere vurur herhalde diye düşünüyorum, komik. Beklenti gerçekleşmeyince her insan biraz üzülür ona diyecek lafım yok lakin ağlamak falan acayip yani. Servis görevlisinden elendik, az biraz üzülüp yolumuza devam ettik. Uzman yardımcısı şube çıkmış diye ağlıyor 😄 Kimsenin hayatını bilemem, istisnalar da vardır elbet ancak bunu okuyan güzel insanlara minik bir tavsiye vermek isterim: Bu kadar kırılgan olmayın valla üzerler iş hayatında, üzülürsünüz. Eğer elimdeki seçenekleri iyi kullanırsam servis görevlisinden elendiğim için sevineceğim. İnşallah hayırlısı olur, yedek bekleyen arkadaşlar için de inşallah gönlünüze göre olur her şey ama kendinizi sadece buraya endekslemeyerek kendinize bir iyilik yapın derim 🙂 Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Not: Lütfen kedi ulaşamadığı ciğere tarzında düşündüğümü sanmayın. Bu kadar kırılgan olmak komik sadece. İşe başlayan herkese hayırlı olmasını temenni ederim. Kazansam da aynı şeyi düşünürdüm. İyi günler dilerim.

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      kassa97
    • RE: Yapı Kredi Müfettiş Yardımcılığı 2018

@korin hocam ben geçen yaz girmiştim o yüzden yarım yamalak hatırlıyorum, yazayım hatırladıklarımı. İşte kendimi tanıttım, kendimi tanıtırken okulda ekonomi dersi almadığımı belirttim (siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum). Bu pek hoşlarına gitmedi ama daha kolay sorular sordular bana. Mesela neden denetim yaparız, internetten yapamaz mıyız diye sordular. Onun dışında karşılıksız çeke bankanın verdiği güvence miktarını sordular, aynı güvenceyi devlet mevduat sahiplerine veriyor mu? Veriyorsa miktarı ne kadar? Arz-talep eğrisi, banka nerelerden para kazanır? Hatırladıklarım bunlar. Bu kısım bitince ingilizcemi sordular, cv den bi bölüm seçip örneğin şu stajını bize ingilizce anlat naptın ne ettin tarzı bi ingilizcenizi dinliyorlar. En sonda da başka bir sürecin var mı müfettişlik ya da daha önce elendiğin bi süreç var mı diye sorup bitirdiler.

SINAVLAR içinde yayımlandı
      K
      kassa97

Ben de yoruldum arkadaşlar şu genç yaşımda. İçimi dökeyim biraz, 24 yaşındayım mezun olalı 9-10 ay oluyor. Kpss sürecine girmeden özelden yürüyeyim dedim ama Şekerbank: Müfettiş Yardımcılığı, HSBC: Management Trainee, TÜBİTAK: Uzman Yardımcılığı, Yapı Kredi: Müfettiş Yardımcılığı, Yapı Kredi: İç Kontrol, Kuveyt Türk: Müfettiş Yardımcılığı, Flo: Uzman Yardımcılığı, Flo: Merchandiser, Halkbank: Servis Görevlisi, Acıbadem Hastanesi: Management Trainee, Deloitte: Yönetim Destek Sistemleri, Pwc: Denetim... Bunlar sadece mülakatından elendiğim pozisyonlar ki girdiğim sınav konusundan bahsetmiyorum bile. Referansım da yok, çuvaldızı da kendime batırıyorum sürekli ama yoruldum artık. Nedir bunun çaresi, nasıl geçilir şu mülakat illeti? 24 yaşımda yaşlanmış hissediyorum..

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      kassa97
    • Denizbank Müfettiş Yardımcılığı

Selamlar, Denizbank müfettiş yardımcısı alımı yapacaktır. İlan bir süredir yayında zaten, ben başlığını açayım görmeyen varsa başvursun. Sonra ilan yayındayken neden başlık açmadın gibi laflar dönüyor.

GENEL NİTELİKLER
      • 4 yıllık eğitim veren Üniversitelerin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Bankacılık ve Sigortacılık (4 yıllık), Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, İstatistik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik bölümlerinden mezun ya da (lisans ayrımı olmaksızın) İşletme, Ekonomi/Finans konularında yüksek lisans derecesine sahip olan (adayların 2018 Temmuz ayı itibarı ile mezuniyet belgelerini almaları gerekmektedir.)
      • 1992 yılı ve sonrası doğumlu olan,
      • Çok iyi derecede İngilizce bilen, (Ayrıca Almanca ya da Rusça bilmek tercih sebebi olacaktır.)
      • Askerlik görevini tamamlamış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olan,
      • Bankamızın daha önceki Müfettiş Yardımcılığı sınavlarının ya da Bankamız işe alım süreçlerinin herhangi birinde mülakat aşamasında elenmemiş olan,
      • Sağlığı Türkiye’nin her yerinde ve yurt dışında görev yapmaya elverişli olan,
      • Son 2 yıl içerisinde TOEFL, YDS ve IELTS sınavlarından minimum puanları alan ve bunu belgeleyen adaylar İngilizce sınavından muaf tutulacaktır. (TOEFL 75,YDS 80, IELTS 6.5)
      • Sınav konusu İngilizce, Genel Yetenek ve Kişilik Envanterinden oluşmaktadır.
      • Analitik düşünen, öğrenmeye ve gelişime açık, iletişimde başarılı, ekip çalışmasına yatkın olan adaylarımızın başvurularını bekliyoruz.
      İŞ TANIMI
      Süreçte başarılı olacak adaylar Teftiş Kurulu bünyesinde Şube Teftişleri Bölümü’nde görevlendirilecektir.

Süreç ile ilgili tüm merak ettiğiniz sorular ve pozisyonu yakından tanımak için DenizdeKariyer İnstagram hesabımızı takip edip, bireysel gelişiminiz için denizakademi. com üzerinden ücretsiz eğitimler alabilirsiniz!

DİĞER içinde yayımlandı denizbank müfettiş yardımcılığı
      K
      kassa97

@korin hocam başta bi kendinizi tanıtın derler sonra bankacılık ile ilgili sorular sorarlar, en sonda da ingilizce konuşmanızı isteyebilirler. Sondan bir önceki aşama bu, umarım faydası olur.

K
      kassa97

@reagan ben de 2017 istanbul siyasal mezunu 🙂 ah aklım olsaydı da bilgisayar mühendisliği okusaydım uğraşmazdım bunlarla..

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      kassa97

@korin Rica ederim, bir önceki alımda başvurmuştum bireysel mülakat aşamasında elendim. O yüzden tekrar başvuramıyorum maalesef, umarım gönlünüze göre olur.

K
      kassa97
    • RE: THY Kabin Memurluğu

Hocam halihazırda yok sanırım da yakın zamanda vardı ben mülakata kaldım. Tecrübesini paylaşmak isteyen bir yardımsever arıyorum ama bulamayacağım sanırım.

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      kassa97

@arocey hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      kassa97

kassa97 tarafından gönderilen son iletiler

Ağlayanların birçoğu işine başlamıştır rahat olun:) Bu işsizlikte kimsenin sırf şube geldi diye anında istifa edeceğini sanmam. Ortada kazanılmış bir hak var (istisnalar hariç). Gerçekten bankanın ya da şirketlerin çalışan tercihleri de göz doldurmaya devam ediyor. Mülakattan çıkınca ağlayan, şube çıkınca ağlayan, kpss ile bir yer tutunca istifayı basacak olan birçok insanı aldılar, ne diyelim onlar uğraşsın dursun. Yani bu kadar kırılgan olan insan 2 iş stresi çekince kendisini yerden yere vurur herhalde diye düşünüyorum, komik. Beklenti gerçekleşmeyince her insan biraz üzülür ona diyecek lafım yok lakin ağlamak falan acayip yani. Servis görevlisinden elendik, az biraz üzülüp yolumuza devam ettik. Uzman yardımcısı şube çıkmış diye ağlıyor 😄 Kimsenin hayatını bilemem, istisnalar da vardır elbet ancak bunu okuyan güzel insanlara minik bir tavsiye vermek isterim: Bu kadar kırılgan olmayın valla üzerler iş hayatında, üzülürsünüz. Eğer elimdeki seçenekleri iyi kullanırsam servis görevlisinden elendiğim için sevineceğim. İnşallah hayırlısı olur, yedek bekleyen arkadaşlar için de inşallah gönlünüze göre olur her şey ama kendinizi sadece buraya endekslemeyerek kendinize bir iyilik yapın derim 🙂 Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Not: Lütfen kedi ulaşamadığı ciğere tarzında düşündüğümü sanmayın. Bu kadar kırılgan olmak komik sadece. İşe başlayan herkese hayırlı olmasını temenni ederim. Kazansam da aynı şeyi düşünürdüm. İyi günler dilerim.

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      kassa97

@arocey hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      kassa97
    • Denizbank Müfettiş Yardımcılığı

Selamlar, Denizbank müfettiş yardımcısı alımı yapacaktır. İlan bir süredir yayında zaten, ben başlığını açayım görmeyen varsa başvursun. Sonra ilan yayındayken neden başlık açmadın gibi laflar dönüyor.

GENEL NİTELİKLER
      • 4 yıllık eğitim veren Üniversitelerin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Bankacılık ve Sigortacılık (4 yıllık), Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, İstatistik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik bölümlerinden mezun ya da (lisans ayrımı olmaksızın) İşletme, Ekonomi/Finans konularında yüksek lisans derecesine sahip olan (adayların 2018 Temmuz ayı itibarı ile mezuniyet belgelerini almaları gerekmektedir.)
      • 1992 yılı ve sonrası doğumlu olan,
      • Çok iyi derecede İngilizce bilen, (Ayrıca Almanca ya da Rusça bilmek tercih sebebi olacaktır.)
      • Askerlik görevini tamamlamış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş olan,
      • Bankamızın daha önceki Müfettiş Yardımcılığı sınavlarının ya da Bankamız işe alım süreçlerinin herhangi birinde mülakat aşamasında elenmemiş olan,
      • Sağlığı Türkiye’nin her yerinde ve yurt dışında görev yapmaya elverişli olan,
      • Son 2 yıl içerisinde TOEFL, YDS ve IELTS sınavlarından minimum puanları alan ve bunu belgeleyen adaylar İngilizce sınavından muaf tutulacaktır. (TOEFL 75,YDS 80, IELTS 6.5)
      • Sınav konusu İngilizce, Genel Yetenek ve Kişilik Envanterinden oluşmaktadır.
      • Analitik düşünen, öğrenmeye ve gelişime açık, iletişimde başarılı, ekip çalışmasına yatkın olan adaylarımızın başvurularını bekliyoruz.
      İŞ TANIMI
      Süreçte başarılı olacak adaylar Teftiş Kurulu bünyesinde Şube Teftişleri Bölümü’nde görevlendirilecektir.

Süreç ile ilgili tüm merak ettiğiniz sorular ve pozisyonu yakından tanımak için DenizdeKariyer İnstagram hesabımızı takip edip, bireysel gelişiminiz için denizakademi. com üzerinden ücretsiz eğitimler alabilirsiniz!

DİĞER içinde yayımlandı denizbank müfettiş yardımcılığı
      K
      kassa97

@arocey hocam çok teşekkür ederim, bir de merak ettiğim bir şey var. Benim arkadaşım da katılmıştı bu sürece ve kurulda elendi. Bazılarına şöyle bi soru soruyorlarmış "Business uçan bir yolcu ile ilgileniyorsunuz, yolcu karnıyarık istedi ama uçakta karnıyarık kalmamış naparsınız, nasıl ikna edersiniz?" Bu sorunun tatmin edici bir cevabı var mıdır?

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      kassa97

Hocam bunun kötü niyetle alakası yok, ben bu sınava taa 24 Ocak'ta girmiştim. Thy yeni olumlu maili attı. Kaldı ki ben forumu yeni yeni kullanmaya başladım, o da Halkbank için gelmiştim. Ancak ortam güzel olduğu için, insanlar yardımlaşıyor diye kullanmaya devam ediyorum. İletilerime girip bakarsanız ben de elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışan bir insanım. Yani öyle oturduğunuz yerden "Kötü niyet seziyorum" demeyin lütfen. Yardımlaşmadan kaçan insan da en sevmediğim insandır. Bugüne kadar birçok sürece girdim, bilgi aldım bilgi verdim. Şu thy kabin memurluğu sürecindeki kadar ketum insanla karşılaşmadım. Paçayı kurtaran kaçıyor, ilginç bir topluluk.

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      kassa97

hocam ben pazartesi mülakata gideceğim de kurul mülakatı hakkında tanıdığınızın fikirlerine ulaşmam mümkün müdür?

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      kassa97

@westthrace hocam sınavı mı geçti mülakatı mı?

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      kassa97

@korin hocam ben geçen yaz girmiştim o yüzden yarım yamalak hatırlıyorum, yazayım hatırladıklarımı. İşte kendimi tanıttım, kendimi tanıtırken okulda ekonomi dersi almadığımı belirttim (siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum). Bu pek hoşlarına gitmedi ama daha kolay sorular sordular bana. Mesela neden denetim yaparız, internetten yapamaz mıyız diye sordular. Onun dışında karşılıksız çeke bankanın verdiği güvence miktarını sordular, aynı güvenceyi devlet mevduat sahiplerine veriyor mu? Veriyorsa miktarı ne kadar? Arz-talep eğrisi, banka nerelerden para kazanır? Hatırladıklarım bunlar. Bu kısım bitince ingilizcemi sordular, cv den bi bölüm seçip örneğin şu stajını bize ingilizce anlat naptın ne ettin tarzı bi ingilizcenizi dinliyorlar. En sonda da başka bir sürecin var mı müfettişlik ya da daha önce elendiğin bi süreç var mı diye sorup bitirdiler.

K
      kassa97

Hocam halihazırda yok sanırım da yakın zamanda vardı ben mülakata kaldım. Tecrübesini paylaşmak isteyen bir yardımsever arıyorum ama bulamayacağım sanırım.

DİĞER içinde yayımlandı
      K
      kassa97

@korin Rica ederim, bir önceki alımda başvurmuştum bireysel mülakat aşamasında elendim. O yüzden tekrar başvuramıyorum maalesef, umarım gönlünüze göre olur.

K
      kassa97