Aradım öğleye kadar açıklıycaz takip edin dedi:(
rina tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Bu beklediğim son sonuçtu buda olmazsa 2018 kpss ye asılcam tamamen
-
normalde arayanlara bi inanamazdım ben halbuki insanların yalan borcumu var bize ilk defa bi ben arayım dedim adam gayet ciddiydi valla akşama yada en geç sabaha dedi hocalarım toplu cevap vereyim burdan neden umutsuz olduğuma dair vhki ye girdim uygulamam iyiydi sade üst bilgi ekleyemedim kendim f kyavye kullanan biriyim sözlümde iyiydi sorularıda bildim umutsuzluk sebebi dört senedir mülakatlardan eleniyorum ondan birde hamileşim mülakatta anlamışlardır dezavantaj olabilir ikinciside 55 kişi ve kadrolu bi iş ağır referanslı olanlar bana yedirmezler diye düşündüğümden rabbim herkesin gönlüne göre versin
-
@er-tuğrul, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@rina kimse kimsenin kismetini yiyemezmis
Hocam bir yandanda buna inancım var ama puanlarım çok yüksek olmamakla beraber iyiydi mülakatlarımda iyiydi hep zamanla artık iyi düşünemez oluyosun işte:( mevlam hayırlı kapılar açsın inşallah
-
@ebruuu, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@rina bebeginin sansina olur insaAllah
Amin hocam hepimize inşallah
-
0 (312) 464 86 70 Bu numarayı aradım ben bugün açıklıycaz dedi yüzsüzlük yaptım kaç gibi olur dedim öğleye kadar dedi inşallah yalan değildir ya arayın burayı açıyolar hemen
-
Alım yapacak kurumda kalmadı ya gitti puanlar yandı
rina tarafından gönderilen son iletiler
-
@zeus, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Arkdşlarım sınava 5 ay kaldı sizce ne yapmalıyım hali hazırda çalışıyordum 2 ay dır sınava.2016 da 85,582 aldım.2018 e girmeliyim yoksa yol yakınken özelde iş mi arayım.ne yapacagımı bilemedim.bolumumden son atanan kişi şuan 88 puanda .yaklaşık 400 500 kişi alınıyor bölümümden ve puanlar 87 yi bile zor görüyor.Allah rızası için fikir verin.Ben vala intahar edecem yoksa.dayanack gücüm kalmadı.
Hocam bende aynıyım bak hamileyim dönt sene ya dört bıktım görmediğim mülakat kalmadı ağlıyorum sinirimden 85 i alan 90 da alır temelin var hemen kpss ye asıl hocam senin benim gibi hedefi kpss olanlar özelde tutunamıyo
-
Alım yapacak kurumda kalmadı ya gitti puanlar yandı
-
@zeus, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Bizden hiç kazanan olmadı galiba biz burada saf saf beklerken yazarken belkide bazı referanslıların kazanmadı garantiydi.Haram olsun haksızca torpille girenlere .Yeter artık bıktım bu kadar güzel mülakat bile olmadıysa nasıl olacak be vicdansızlar.Allah korkusudamı yok.Mülakatlara son verilemdgı sürece hüsran oluruz hep.Allahınızdan bulun malum parti ve buna çanak tutanlar
Ben dört senedir mülakat geziyorum torpil ayuka çıkmış durumda diyorum hep tecrübeyle sabit hocam cidden yıldım artık
-
Vhki 110. Yedek şaka gibi herşeyde iyi geçmişti hayırılısı olsun
-
0 (312) 464 86 70 Bu numarayı aradım ben bugün açıklıycaz dedi yüzsüzlük yaptım kaç gibi olur dedim öğleye kadar dedi inşallah yalan değildir ya arayın burayı açıyolar hemen
-
@zeus amin hepimize nasip etsin inşallah sağol hocam
-
Bu beklediğim son sonuçtu buda olmazsa 2018 kpss ye asılcam tamamen
-
Aradım öğleye kadar açıklıycaz takip edin dedi:(
-
Birazdan arıycam bi bakalım ne diycekler
-
@zeus hocam inşallah kazanırsınız siz ya çok umutlusunuz çok bekliyosunuz bu kpss belasına başlayıp ilk mülakat zamanlarım geliyo aklıme sizi görünce rabbim gönlünüze göre versin