@ebruuu Bel hizasına kadar yağan karda hala otobüs durağında otobüs bekleyen amcanın resmi var. İnternette belki görmüşsünüzdür . Bize o adamın sabırından lazım arkadaşlar :))
urbancool0635
@urbancool0635
urbancool0635 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@criminalawyer hocam bana da çok detay sordular hatta o kadar detay sordular ki meiji Restorasyonunu sordular. Japon sanayileşme devrinin adıdır ve bu soruyu bildim. Bitcoini sordular. Bildim. Spk mevzuatindan bana da sordular ve bildim o kadar ki İstanbul'a gider misin dediler Ankara da ikamet ettiğim için giderim dedim gerekiyorsa. Buna rağmen olmadı. Benim de referansım yoktu. Hatta Thomas Piketty' nin kitabını okudun mu diye sordular ki okuduğum bir kitaptı. Evet dedim. Ama nasip kısmet galiba. Hani daha fazla ne yapılır ne denir bilemiyorum.
-
@shady1 Elbet bir gün buluşacağız. Zeki Müren yanılmış olamaz. Bu duvar yazısını da bugün gördüm. Bu da bize uyuyor sanırım :))
-
@oguzhan24 Ben o kitabı yıllar önce okumuştum. Zaten ben de o kitaptan söyledim. Krugman babadır. Stiglitz’i de tavsiye ederim. Özellikle serbest düşüş kitabını. Eşitsizliğin bedeli de muhteşemdir. Nasıl dolap çevrildiğini çok rahat görüyor insan. Eşitsizliğin bedelinde üst kurulların nasıl olup da bu krize seyirci
Kaldıklarını anlatıyor mesela. Onun için çok iyidir o kitapta. -
@oguzhan24 valla spk uzmanlığından daha iyi bir iş yok. Var olan Merkez Bankası Denetçiliği. O da bildiğim kadarıyla son alımını 2007-2008 gibi yaptı
Bu benim şahsi düşüncem tabi
-
@oguzhan24 Güvenme zaten. Şu hayatta öyle şeylere tanık oldum ki hakikaten babana bile güvenme. Aklıma Edward Norton'un Primal Fear filmi geldi. Filmin girişi şöyle başlıyordu. Annen bile seni sevdiğini söylüyorsa bir başkasına danış
Devamı da güzel ama buraya uygun değil. Ama film müthiş
Fırsat bulursan izle derim
-
RE: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@oguzhan24 Aklıma bir karikatür geldi. Cehennemin ahalisi bir gün aralarında para toplar. Zebanilere verirler ki gidip klima alsınlarda ortam biraz serinlesin diye. Zebaniler parayı alırlar ve onlara ufo ısıtıcı getirirler. Ahali dövünmeye başlarlar burası hakkaten çok kötü bir yermiş diye
Bence sizde müsterih olun. Hak etmediği halde o makamlarda oturanların hali bu karikatürdeki gibi olacak
bu işin öte tarafı da var;) Gereksiz yere atışmayın
-
@piraye Bunun aslında siyaset biliminde adı var. Almanca bir terim: Kulturkampf diye geçiyor. Türkiye'de şu anda yaşanan bu. Amacım siyaset yapmak değil ama bulunduğumuz durumu ya ahbap çavuş kapitalizmiyle tanımlarız daha önce izah etmiştim ya da bu siyaset terimiyle. İkisi de h,ç de hoş olmayan şeyler...
-
@piraye Tantana var iş yok, görüntü var ses yok demiş nazan öncel
buranın hali de böyle
-
@sami Bugün öğrendim hacı adaylarını bile mülakata alacakmış diyanet.Ne denmek istendiğini anlamışsınızdır herhalde
urbancool0635 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 KPSS Genel Kültür Soruları
@elinor-ostrom demokrat Parti'nin devamı dediği için adalet partisi yapıştırılacaktı. Bilemeyenlere geçmiş olsun.
-
RE: 2018 KPSS Genel Kültür Soruları
@noyanna Namık Kemal jön Osmanlı. O Osmanlıcılığı savunuyor hocam
-
@arya valla hocam 15 temmuzdan önceydi. Ama ev ziyareti bile yaptılar. Bundan daha sıkısı var mı?
-
@arya hocam ben zaten bu kamu kurumda memurun. Güvenlik soruşturmasında bı hata olsaydı beni memur almazlardı. Neyse nasip kısmet diyeyim. Ama Thomas Piketty gibi birini sorup onu okuyanı değil de başka birini alıyorlar. Ne diyeyim herhalde Piketty'den çok daha büyük yazarları okuyordur diyeceğim ama daha büyüklerini Paul krugman stiglitz ve daha fazlasini söyledim. Laffer eğrisini sordular Krugman ın politika taşeronları kitabından örnekle anlatmıştım. Hani daha ne yapayım uzay mekiği mi çizseydim. Çok merak ediyorum.
-
@sami Bugün öğrendim hacı adaylarını bile mülakata alacakmış diyanet.Ne denmek istendiğini anlamışsınızdır herhalde
-
@criminalawyer hocam bana da çok detay sordular hatta o kadar detay sordular ki meiji Restorasyonunu sordular. Japon sanayileşme devrinin adıdır ve bu soruyu bildim. Bitcoini sordular. Bildim. Spk mevzuatindan bana da sordular ve bildim o kadar ki İstanbul'a gider misin dediler Ankara da ikamet ettiğim için giderim dedim gerekiyorsa. Buna rağmen olmadı. Benim de referansım yoktu. Hatta Thomas Piketty' nin kitabını okudun mu diye sordular ki okuduğum bir kitaptı. Evet dedim. Ama nasip kısmet galiba. Hani daha fazla ne yapılır ne denir bilemiyorum.
-
RE: Adaylardan ÖSYM Manifestosu!
Hayır bu şekilde devam etmeli. Hatta Ösym'nin diğer sınavları da böyle olmalı. İlber Ortaylı 2012-2013 gibi bazı bölglerde çete olduğunu ve soruların cevaplarının dağıtıldığını açıklamıştı. Kopya çekiliyor çünkü. http:// www. gazetevatan. com/prof--ortayli-dan-sasirtan-iddia-285773-gundem/
-
@piraye Tantana var iş yok, görüntü var ses yok demiş nazan öncel
buranın hali de böyle
-
@blackmirror, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@urbancool0635 Hala başvuruyu açık bir sınav bulunmamaktadir .yazıyor siz de tekrar bi bakın dilerseniz evet aynı yanıtı bende gördüm. Demek ki yüklemekten mi vazgeçtiler. Ama en son yazdığım uyarıyı ekran dan kopyalayıp yapıştırmıştım.
-
@ordinal-fayda hocam önceki sınavlarda da yine o kısımdan açıklanıyordu. Bölümler bazında alımlar aynı tarihte açıklanmadığı için o butondan takip ediliyordu. Deli gibi tıklamakla alakası yok bunun. Bilmem anlatabildim mi?